Άρση απαγόρευσης (Πειραιάς 17:30) - Εικόνες από το πλοίο Blue Star Naxos για Κυκλάδες

25 Μαϊος 2020 19:30

Καλύπτοντας το επιτρεπόμενο 50% της χωρητικότητάς του σύμφωνα με τα μέτρα λόγω κορωνοϊού, απέπλευσε γεμάτο στις 5:30 το απόγευμα της Δευτέρας 25 Μαϊου το πλοίο Blue Star Naxos με προορισμό την Πάρο και άλλα νησιά των Κυκλάδων.


Ο κόσμος στο λιμάνι λίγο πριν την αναχώρηση του πλοίου, φορώντας μάσκες και διατηρώντας αποστάσεις επιβιβάστηκε, και το πλοίο αναχώρησε στην ώρα του. Μέσα στο πλοίο και πάλι η διατήρηση της κοινωνικής απόστασης, οι μάσκες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους για επιβάτες και προσωπικό αλλά και τα αντισηπτικά ήταν σε πρώτο πλάνο…

Εξασφαλίσαμε και σας παρουσιάζουμε εικόνες από τη νέα ακτοπλοϊκή κανονικότητα της Δευτέρας 25 Μαϊου, πρώτη ημέρα ελεύθερης μετακίνησης προς τα νησιά.

Σημειώνεται, ότι για δύο περίπου μήνες και συγκεκριμένα από τις 21 Μαρτίου, είχε απαγορευτεί εξαιτίας της πανδημίας η ελεύθερη ακτοπλοϊκή μετακίνηση, με εξαίρεση μόνο τους μόνιμους κατοίκους των νησιών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos