Πάρος: Αισθητά μειωμένη η κίνηση του τριημέρου του Αγ. Πνεύματος σε σχέση με προηγούμενες χρονιές…

08 Ιουνίου 2020 15:41

Τα στατιστικά στοιχεία του Λιμεναρχείου σχετικά με την κίνηση στην Πάρο κατά το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, καταδεικνύουν αισθητή μείωση των αφίξεων συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές.


Ενώ κατά το φετινό τριήμερο από την Πέμπτη 4/6 έως την Κυριακή 7/6, αφίχθησαν στο νησί 3.840 επισκέπτες, 734 αυτοκίνητα και 172 δίκυκλα, κατά το αντίστοιχο τριήμερο του 2019 είχαν αφιχθεί 16.582 επισκέπτες, 1419 Ι.Χ. και 367 δίκυκλα.

Σε ποσοστό τώρα, η μεγάλη αυτή μείωση είναι περίπου της τάξης του 75%, γεγονός που σημαίνει ότι οι φετινοί αφιχθέντες στην Πάρο ήταν μόλις το ένα τέταρτο των περσινών!

Σημειώνεται ότι από το 2015 και εντεύθεν, η κίνηση στην Πάρο στη διάρκεια του τριημέρου του Αγ. Πνεύματος εμφανιζόταν ανοδική ανά χρονιά, με αποκορύφωμα το 2019 που σημείωσε πραγματική εκτόξευση.

Φέτος όμως, λόγω της πανδημίας και παρά την άρση των περιοριστικών μέτρων, η μη λειτουργία των εποχικών ξενοδοχείων και οι μειωμένοι επιτρεπόμενοι επιβάτες στα πλοία, καθήλωσαν την κίνηση σε μικρά μεγέθη.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos