Πάρος - Αιμοδοσία: 656 φιάλες αίματος. προσέφεραν οι εθελοντές

18 Ιουνίου 2020 13:25

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου», «Μαρία Ναυπλιώτη», ευχαριστεί θερμά τα μέλη του, για την προσφορά τους στην εαρινή αιμοληψία, δίνοντας το παρόν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, με 730 συμμετοχές, προσφέροντας 656 φιάλες αίματος.


Αναλυτικότερα : Δημοτική Κοινότητα Νάουσας 98 φιάλες, Δημοτική Κοινότητα Παροικίας 379 φιάλες, Δήμος Αντιπάρου 61 φιάλες, Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας 118 φιάλες.
Η εαρινή αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» με τη συνεργασία του Συλλόγου μας, σύμφωνα με τη σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την πραγματοποίηση αιμοδοσιών σε χώρους εκτός νοσοκομείων, χωρίς συνωστισμούς. Κατά την διεξαγωγή της αιμοδοσίας τηρήθηκαν οι κανόνες υγιεινής και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών, καθώς και η απολύμανση των χρησιμοποιούμενων χώρων.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους εθελοντές αιμοδότες μας, που έδωσαν δυναμικά το παρών στηρίζοντας αυτές τις δύσκολες στιγμές τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη για αίμα, δίνοντας ταυτόχρονα Ελπίδα και Ζωή.

 

Μείναμε ψύχραιμοι – Δώσαμε αίμα!


Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos