Oίνος PAROS: Δύο κορυφαία ΠΟΠ κρασιά της Πάρου από το Οινοποιείο «Αστέρας»!

15 Ιουλίου 2020 12:01

Η παριανή γη και ο ήλιος του νησιού «γέννησαν» τα κορυφαίας ποιότητας ΠΟΠ κρασιά που φτιάχτηκαν με μεράκι και αγάπη από τα πιο ποιοτικά στοιχεία των αμπελώνων του Οινοποιείου «Αστέρας»!


Πρόκειται για κρασιά με χαρακτήρα, προσωπικότητα και ευωδιαστά αρώματα που κλείνουν μέσα τους, σε κάθε γουλιά τους, ολόκληρη την Πάρο με την τεράστια αμπελοοινική της παράδοση!

Δοκιμάστε τα κρασιά PAROS ΠΟΠ (Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης Πάρος): Οίνος Λευκός Ξηρός από τα καλύτερα σταφύλια της ποικιλίας Μονεμβασιά που επιλέγονται προσεκτικά από τους αμπελώνες του Οινοποιείου «Αστέρας» με κριτήρια την ποιότητα και την ωριμότητά τους για να μας δώσουν αυτό το λευκό ξηρό κρασί που εκφράζει όλα τα χαρακτηριστικά του οινοπεδίου της Πάρου.

Ή επίσης απολαύστε το ΠΟΠ κρασί PAROS από τα καλύτερα σταφύλια των ποικιλιών Μονεμβασιά και Μανδηλαριά που μας δίνουν αυτό το ερυθρό ξηρό κρασί που επίσης εκφράζει όλα τα χαρακτηριστικά του παριανού οινοπεδίου.

Με τη σφραγίδα ποιότητας υψηλών προδιαγραφών στην παραγωγή οίνου του Οινοποιείου «Αστέρας», τα ανωτέρω ΠΟΠ κρασιά αποτελούν σύγχρονα θαύματα της πάριας γης που γεννιούνται με την αναβίωση της παραδοσιακής αμπελουργίας και οινοποιίας! Απολαύστε τα και πιείτε την Πάρο στο ποτήρι σας!

Περιοχή Αστέρας Πάρου
Τηλ: 2284 772580 – 6977 786 711
asterasparoswinery.com
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos