«Πάμε Πάρο!» Οι αδειούχοι του Αυγούστου «ψηφίζουν» διακοπές στο νησί!

01 Αυγούστου 2020 18:53

Παρά τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας και τις απαραίτητες προφυλάξεις που εφαρμόζονται παντού, το αδιαχώρητο επικράτησε σήμερα 1η Αυγούστου στο λιμάνι του Πειραιά.


Οι περισσότεροι αδειούχοι του Αυγούστου, πραγματοποίησαν μαζική «έξοδο» με πυξίδα τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και προορισμό τα κατάλευκα Κυκλαδονήσια.

Απόδραση στο «όνειρο» φαντάζουν οι φετινές διακοπές και οι παραθεριστές με καλή διάθεση και αισιοδοξία στις αποσκευές τους, έβαλαν ήδη πλώρη για τους προορισμούς της επιλογής τους.
Κορυφαία ωστόσο επιλογή για πολλούς είναι φέτος το νησί της Πάρου!

Σε ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από το πρωί του Σαββάτου, ο κόσμος λίγο πριν την επιβίβασή του στα πλοία, φαίνεται να «ψηφίζει» μονοκούκι Πάρο καθώς εκεί δήλωσαν οι περισσότεροι ότι θα περάσουν τις διακοπές τους!

Και ενώ άλλοι δημοφιλείς προορισμοί όπως η Μύκονος ή η Σαντορίνη δεν έχουν καταφέρει να φθάσουν σε επίπεδα ικανοποιητικού αριθμού επισκεπτών, η Πάρος γεμίζει από κόσμο και μάλιστα μέρα με τη μέρα αυτός γίνεται περισσότερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας εξάλλου, περιορισμένα είναι τα εισιτήρια για το νησί μέχρι τις 10 Αυγούστου, και όσοι αποφασίσουν την τελευταία στιγμή να ταξιδέψουν θα δυσκολευτούν να βρουν το «πολυπόθητο» χαρτάκι! Όλοι Πάρο λοιπόν φέτος! Το νησί είναι πανέτοιμο για να τους υποδεχτεί!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos