Κορωνοϊός: Σαρωτικοί έλεγχοι σε καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης στην Πάρο…

02 Αυγούστου 2020 14:38

Σαρωτικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 1 Αυγούστου σε νυχτερινά καταστήματα διασκέδασης στην Πάρο με σκοπό τη διαπίστωση του κατά πόσο τηρούνται τα μέτρα αποφυγής συγχρωτισμού λόγω της πανδημίας.


Στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούνται σε νυχτερινά μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα, στο μικροσκόπιο των Αρχών μπήκε και η Πάρος καθώς ο κόσμος στο νησί αυξάνεται συνεχώς.

Με την έξαρση της πανδημία τις τελευταίες ημέρες και την αύξηση των κρουσμάτων, οι συγκεκριμένοι χώροι διασκέδασης θα συνεχίσουν να υφίστανται ελέγχους για τη διαπίστωση παραβάσεων.

Στην Πάρο πραγματοποιήθηκαν έξι έλεγχοι σε νυχτερινά κέντρα και οι αστυνομικοί έβαλαν λουκέτο για 15 μέρες σε κέντρο στο οποίο υπήρχαν περισσότεροι θαμώνες από τους προβλεπόμενους βάσει των τ.μ. του καταστήματος.

Παράλληλα, επεβλήθη και διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000€. Επίσης, έγιναν πέντε συλλήψεις για παραβάσεις σχετικές με ηχορύπανση.

Στη Μύκονο συνελήφθη ενοικιαστής βίλας ιταλικής υπηκοότητας που έκανε πάρτι.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εννιά beach bar και 17 καταστήματα στο κέντρο.

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν δυο άτομα από τα beach bar, καθώς δεν είχαν άδεια για ξαπλώστρες και αλλά έξι άτομα από τα κέντρα για παραβάσεις σχετικές με ηχορύπανση και ωράριο μουσικής.

Τέλος, στη Σαντορίνη, στο πλαίσιο ελέγχων σε επτά κέντρα συνελήφθησαν τρία άτομα για παραβάσεις σχετικές με ηχορύπανση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos