Η βραδινή βόλτα της Τατιάνας Στεφανίδου στη Νάουσα της Πάρου!

08 Αυγούστου 2020 19:49

Μετά τις βουτιές και τις όμορφες βόλτες στο Ιόνιο, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκονται στις Κυκλάδες και την μαγευτική Πάρο.


Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος είχε ανεβάσει στα social media φωτογραφίες από το ταξίδι της οικογένειας με τα Blue Star Ferries, όπου όλοι ανεξαιρέτως φορούσαν μάσκες προστασίας για τον κορονοϊό, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τον προορισμό της.

powered by Rubicon Project
Τώρα, όμως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα άκρως ατμοσφαιρικό Video από τη βραδινή βόλτα της στην Νάουσα της Πάρου. Το νησί των Κυκλάδων που αποτελεί ένα στολίδι στο Αιγαίο, είναι σίγουρα ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των celebrities καθώς συνδυάζει ήρεμα και όμορφα τοπία, αλλά και νυχτερινή ζωή.

Το video πάντως, που δημοσίευσε η Τατιάνα Στεφανίδου στο Instagram είχε ως στόχο να μνημονεύσει για μια ακόμη φορά την ομορφιά των ελληνικών νησιών, μιας και το ζευγάρι φέτος στήριξε τον ελληνικό τουρισμό και επισκέπτεται τα αγαπημένα του μέρη σε Ιόνιο και Αιγαίο Πέλαγος!

Δες το video της Τατιάνας Στεφανίδου:

tlife.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos