Συνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Πάρου - Αντιπάρου

10 Αυγούστου 2020 13:48

Όσον αφορά την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην Πάρο, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Πάρου-Αντιπάρου και των


μελών του ,συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό της Δημοτικής Επιτροπής, της επιτροπής αγώνα, της κοινωνίας της Πάρου και των Κυκλάδων. Είμαστε αντίθετοι στην τοποθέτηση τους, είμαστε κατά του περιβαλλοντολογικού αυτού εγκλήματος.
Πιο συγκεκριμένα, αρνούμαστε την εγκατάσταση ανεμογεννητριών- τεράτων 100 μέτρων η κάθε μία, όπου για την τοποθέτηση τους θα ανοιχτούν δρόμοι, καταστρέφοντας τεράστιες εκτάσεις γης που θα καλυφθούν με πολλά κυβικά μπετόν.
Είμαστε απέναντι στις πολυεθνικές όπου με επιδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα συμβάλλουν σε αυτή τη καταστροφή, αποσκοπώντας μόνο στο κέρδος αυτών και αδιαφορώντας για το περιβάλλον και την οικονομία του νησιού μας.

Θα αγωνιστούμε και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αφήσει «κληρονομιά» σε αυτό τον τόπο ,απέραντα νεκροταφεία ανεμογεννητριών ,μετά το πέρας της λειτουργίας τους, με όλες τις αρνητικές συνέπειες που θα ακολουθήσουν για το περιβάλλον και το νησί μας.


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΑΡΟΥ -ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos