K.Y Πάρου: Συνεχίζεται η στήριξή του

11 Σεπτεμβρίου 2020 20:13

Ο Σύλλογος Φίλων Στήριξης του Κέντρου Υγείας Πάρου Αντιπάρου συνεχίζοντας την προσπάθειά του, για την κάλυψη των αναγκών του Κ.Υ., σας ενημερώνει ότι:

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Μ.Ε.Ε..Α.Σ. ΥΡΙΑ ΛΕΥΚΩΝ ΠΑΡΟΥ και ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ μετά από αίτημα του Συλλόγου μας, προμηθεύτηκαν και δώρισαν στο Κέντρο Υγείας από ένα κλιματιστικό μηχάνημα επίτοιχης τοποθέτησης, διαιρούμενου τύπου, ισχύος 12.000 Btu/h έκαστο. Η τοποθέτηση του ενός εκ των δύο κλιματιστικών μηχανημάτων, ήταν προσφορά της επιχείρησης κλιματισμού «ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.».

Η εταιρεία «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ PACK A.E.B.E.E.» προσέφερε 4.800 χειρουργικές μάσκες μιας χρήσης και ένα ρολό ύφασμα για την κατασκευή στολών μιας χρήσης. Η μεταφορά των ειδών στη Πάρο ήταν προσφορά της επιχείρησης «ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ -ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΙΜΕ Ε.Π.Ε.». Η επιχείρηση του κου ΓΚΡΟΖΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Λευκά είδη – είδη ραπτικής) προσέφερε την εργασία κατασκευής των στολών μιας χρήσης.

Ανταποκρινόμενοι άμεσα στο αίτημα του Κ.Υ. προχωρήσαμε στην κάλυψη της δαπάνης ύψους 155 € για την αποκατάσταση του ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους (Η/Ζ) που υπέστη βλάβη μετά την πρόσφατη διακοπή ηλεκτροδότησης στο νησί.

      Δώσαμε ξανά άμεσα λύση στο πρόβλημα καθαριότητας που προέκυψε στο Κ.Υ., προχωρώντας στην εξεύρεση καθαρίστριας για το χρονικό διάστημα δεκαπέντε ημερών, αναλαμβάνοντας παράλληλα και το κότσος της, που ανήλθε στο ποσό των 300 €. Το ανωτέρω ποσό ήταν δωρεά του μέλους μας, που στηρίζει αδιάλειπτα το Κ.Υ., του επιχειρηματία κου ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Αρτοποιεία).

 

Αναλάβαμε μετά από αίτημα του Κ.Υ. το κόστος της εργασίας απολύμανσης που πραγματοποιήθηκε στο Κ.Υ. από εξειδικευμένη επιχείρηση του νησιού που ανήλθε στο ποσό των 186 €. Η επιχειρηματίας κα ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (Απολυμαντική Απεντομωτική Πάρου) προσέφερε δέκα απολυμάνσεις όλων των εσωτερικών χώρων του Κ.Υ..

Προμηθευτήκαμε εξήντα ρινοφαρυγγικούς συλλέκτες συλλογής δείγματος αξίας 260,40 € για την κάλυψη των αναγκών διενέργειας δειγματοληψιών.

Η κα ΠΕΡΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ προσέφερε είκοσι ποδιές υψηλής προστασίας και πέντε ρόμπες μιας χρήσεως για την προστασία του προσωπικού.

Η εταιρεία «ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΡΟΠΗ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» μετά από αίτημα του Συλλόγου μας, προσέφερε δύο ρολά δαπέδου από Linoleum κατάλληλο για νοσοκομειακή χρήση, προς αντικατάσταση του παλαιού φθαρμένου.

Η επιχείρηση του κου ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Καθαρισμοί υαλοπινάκων), προσέφερε την εργασία καθαρισμού των υαλοπινάκων του Κ.Υ..

Στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου μας, (ALPHA BANK IBAN: GR62 0140 9370 9370 0200 2005 746) κατατέθηκε το ποσό των 3.330 € από τον κο DIETRICH – JOHANNES RROH.

Γι΄ άλλη μια φορά, εκ μέρους του Συλλόγου Φίλων Στήριξης Κέντρου Υγείας Πάρου Αντιπάρου, ευχαριστούμε θερμά την τοπική κοινωνία, τους φορείς, τους συλλόγους, τους επιχειρηματίες και τους απλούς πολίτες που στηρίζουν έμπρακτα τη δημόσια Υγεία στο νησί μας, στη δύσκολη αυτή συγκυρία που διανύουμε.

Τέλος δηλώνουμε ότι δεν εφησυχάζουμε και ο σκοπός μας δεν είναι να υποκαταστήσουμε το κράτος και να καλύψουμε τις ευθύνες του, για τις τραγικές ελλείψεις του Κ.Υ. εν μέσω πανδημίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

   Η Πρόεδρος                                                           

                                                                                                            

  Κάγκανη Άννα                 

Ο Γενικός Γραμματέας

   Μωραϊτίδης Ιωάννης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos