Ένωση Συλλόγων και Κηδεμόνων Πάρου για τη νέα σχολικκή χρονιά

15 Σεπτεμβρίου 2020 13:27

Αγαπητοί γονείς,

για άλλη μια φορά η νέα σχολική χρονιά μας βρίσκει αντιμέτωπους με συσσωρευμένα προβλήματα όπως τα κενά στο εκπαιδευτικό προσωπικό , το ανεπαρκές προσωπικό καθαριότητας, οι μικρές αίθουσες με τα 25άρια τμήματα, η μη εξασφάλιση νέων αιθουσών διδασκαλίας όπου αυτές είναι απαραίτητές και όλα αυτά εν μέσω της πανδημίας COVID-19.

Γονείς και Σύλλογοι Γονέων δηλώνουμε την ανησυχία μας! Δεν αρκεί μόνο η χρήση της μάσκας. Πρέπει να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός και να τηρούνται οι κανόνες ατομικής υγιεινής.

Καλούμε λοιπόν από την πρώτη μέρα τους Συλλόγους Γονέων να βρίσκονται στα σχολεία και σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς να συμβάλλουν στο βαθμό που τους αναλογεί ώστε να τηρηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα τα προβλεπόμενα μέτρα, με πρωταρχικό στόχο, πάντα την ασφάλεια και την υγεία των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Ως Ένωση Γονέων ευχόμαστε μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς όλοι μαζί ενωμένοι, να δουλέψουμε ώστε να ολοκληρωθεί η σχολική χρονιά με επιτυχία με ασφάλεια και πάνω από όλα με υγεία !

Καλή Αρχή και Καλή Σχολική Χρονιά!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos