ΕΟΔ Κυκλάδων - Δράσεις 26ης & 27ης Σεπτεμβρίου

27 Σεπτεμβρίου 2020 15:11

Το πρωί του Σαββάτου 26-9-2020, 3 μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων μετέβησαν με το διασωστικό σκάφος CHIARA στην Παροικιά, όπου πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις μνήμης για τη θλιβερή επέτειο του ΣΑΜΙΝΑ.


Το CHIARA προσέγγισε την περιοχή του ναυαγίου και στη συνέχεια μετέβη στη θέση Κορακιά, όπου τελέστηκε μνημόσυνο στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας.

Ενώ το CHIARA επέστρεφε στη Νάουσα, το Κέντρο της ΕΟΔ Κυκλάδων, ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Πάρου, για πυρκαγιά σε εξέλιξη, στην περιοχή Μαράθι. 4 μέλη έσπευσαν άμεσα στην περιοχή της φωτιάς με το όχημα της ομάδας κι εξοπλισμό.

Αργά το απόγευμα κι ενώ βρίσκονταν ακόμα στη φωτιά, δέχτηκαν κλήση από το Κέντρο Υγείας για διακομιδή τραυματία, οπότε έσπευσαν άμεσα στην περιοχή Τσουκαλιά και αφού προσέφεραν τις Πρώτες Βοήθειες, μετέφεραν την τραυματία στο Κέντρο Υγείας.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων έσπευσαν στην περιοχή Θαψανών, όπου, μαζί με πυροσβέστες του Π.Κ. Πάρου, έμειναν σε επιφυλακή για πιθανές αναζωπυρώσεις, ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos