Όλα έτοιμα! Ξεκινούν τα γυρίσματα του Γερμανικού «ΒIG BROTHER» στην Πάρο!

28 Σεπτεμβρίου 2020 19:48

Όλα είναι έτοιμα με την γνωστή γερμανική συνέπεια και ακρίβεια για τα γυρίσματα του Γερμανικού «ΒΙG BROTHTER» στην Πάρο!


Μια εντυπωσιακότατη χλιδάτη βίλα με εξωτικό φυσικό σκηνικό που βρίσκεται σε παραθαλάσσια περιοχή της νότιας Πάρου, πρόκειται να γίνει το «σπίτι» των παικτών του reality για έναν περίπου μήνα!

Οι παίκτες θα φθάσουν στην Πάρο το Σαββατοκύριακο και τα γυρίσματα θα κρατήσουν από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου. Στον τηλεοπτικό φακό όμως της γερμανικής εκδοχής του δημοφιλούς reality στην Πάρο, δεν θα μπει μόνο η υπερπολυτελής βίλα αλλά και τοπία του νησιού καθώς γυρίσματα θα γίνουν και σε εξωτερικούς χώρους.

Οι άνθρωποι της γερμανικής παραγωγής 200 περίπου συνολικά άτομα βρίσκονται εδώ και μέρες στην Πάρο για να κανονίσουν και την τελευταία λεπτομέρεια. Σημειώνεται ότι η ομάδα των τεχνικών που θα καταγράφει επί 24ωρου βάσεως τα τεκταινόμενα στο «σπίτι» του «ΒΙG BROTHER» έχει ήδη εγκατασταθεί σε κοντινή βίλα από το «σπίτι» του reality.

Τα πάντα λοιπόν βρίσκονται στην τελική ευθεία και δεν απομένουν παρά τα γυρίσματα και η προβολή του «ΒΙG BROTHER» η καρδιά του οποίου θα χτυπήσει δυνατά από το νησί της Πάρου μέχρι τη Γερμανία!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos