Παρουσιάστρια στην Πάρο η εκρηκτική σύντροφος του τερματοφύλακα Λόρις Κάριους Σοφία!

09 Οκτωβρίου 2020 01:33

Έφθασε στην Πάρο και η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη! Μαζί με τον 27χρονο σύντροφό της Γερμανό διεθνή τερματοφύλακα της Λίβερπουλ Λόρις Κάριους, επισκέπτονται συχνά τα Ελληνικά νησιά, όμως αυτή τη φορά το πανέμορφο μοντέλο και ηθοποιός Sophiα Thomalla αφίχθηκε στην Πάρο για άλλους λόγους!


Στο νησί θα γυριστεί reality show με την ίδια παρουσιάστρια!

Το αποκάλυψε μάλιστα μέσα από φωτογραφίες που ανάρτησε σε κοινωνικά δίκτυα από την Πάρο!



Το όνομα του δημοφιλούς reality που θα παρουσιάσει και θα προβληθεί από το γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι RTL στις αρχές του 2021 είναι «Are You the One?» και η επιτυχία του βασίζεται στην δοκιμασία των ανθρώπινων ερωτικών σχέσεων.

Στο παιχνίδι 10 παίκτες, άνδρες και γυναίκες, τοποθετούνται ως ζευγάρια «μυστικά» από την παραγωγή μέσω ενός αλγόριθμου ταιριάσματος! Κατόπιν, ζώντας μαζί οι διαγωνιζόμενοι παίκτες προσπαθούν να αναγνωρίσουν όλα αυτά τα «τέλεια ταιριάσματα».

Αν το πετύχουν το ζευγάρι κερδίζει ως έπαθλο χρηματικό ποσό ύψους έως ένα εκατομμύριο δολάρια! Όλα τα ζευγάρια στις πρώτες επτά σεζόν ήταν άνδρες και γυναίκες, ενώ στην όγδοη σεζόν το ταίριασμα ενός διαγωνιζόμενου μπορεί να είναι με οποιοδήποτε φύλο!

Τα γυρίσματα του παιχνιδιού θα γίνουν σε εσωτερικούς αλλά και σε εξωτερικούς χώρους στο νησί και η εκρηκτική Γερμανίδα παρουσιάστρια αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos