Αναμενόμενες οι αφίξεις Σεπτεμβρίου στην Πάρο. Στο ήμισι των περσινών οι κατάπλοι και η κίνηση...

10 Οκτωβρίου 2020 15:19

Τι είχαμε τι χάσαμε, θα μπορούσε να εξάγει κανείς ως συμπέρασμα για την κίνηση στο λιμάνι της Πάρου τον Σεπτέμβριο που μόλις μας πέρασε καθώς ο αριθμός των αφίξεων ήταν εν πολλοίς αναμενόμενος.

Στην γενική πτώση που καταγράφηκε στην εποχή του κορωνοϊού, με τα μισά περίπου πλοία σε σχέση με πέρσι να δένουν στο λιμάνι του νησιού, αναλόγως κυμάνθηκαν και οι επιβατικές αφίξεις Σεπτεμβρίου που ήταν σχεδόν οι μισές σε αριθμό συγκριτικά με τις περσινές.

313 κατάπλους πλοίων είχαμε στην Πάρο τον Σεπτέμβριο του 2020 έναντι 638 που πραγματοποιήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2019. Αναλόγως, 28.088 επιβάτες, 2.588 Ι.Χ. και 700 δίκυκλα, έφθασαν από λιμένος στην Πάρο κατά τον φετινό Σεπτέμβριο έναντι 79.918 επιβατών, 4.789 Ι.Χ. και 1.186 δικύκλων που αφίχθησαν στο νησί τον περσινό Σεπτέμβριο.

Περισσότεροι από τους μισούς επισκέπτες του φετινού Σεπτεμβρίου στην Πάρο, είχαν ως λιμάνι προέλευσης τον Πειραιά και ακολουθούν τα λιμάνια της Νάξου, της Θήρας, της Μυκόνου και της Σύρου.

Ημέρα τώρα με την μεγαλύτερη επιβατική κίνηση μέσα στο μήνα ήταν η 4η Σεπτεμβρίου ενώ δρομολόγια προς το νησί εκτέλεσαν 12 διαφορετικά πλοία, 5 συμβατικά που πραγματοποίησαν 155 κατάπλους και 7 ταχύπλοα που πραγματοποίησαν 158 κατάπλους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos