Σύλλογος Εκαπιδευτικών Πάρου - Αντιπάρου για τη δίκη της Χ.Α

14 Οκτωβρίου 2020 13:57

Πέρασαν κιόλας εφτά χρόνια από τη βραδιά εκείνη που το πανελλήνιο μιλούσε για το παλικάρι από το Κερατσίνι που βρήκε το θάνατο από οργανωμένη επιχείρηση της Χρυσής Αυγής, ο Παύλος Φύσσας


πέφτει νεκρός, μαχαιρωμένος με δύο «επαγγελματικά» χτυπήματα στην καρδιά. Η δολοφονία αυτή ήταν το αποκορύφωμα της οργανωμένης δράσης της Χρυσής Αυγής, που ήλθε να προστεθεί στις πολυάριθμες επιθέσεις της. Κανείς δεν ξεχνά τον Σαχζάτ Λουκμάν , τις βίαιες ρατσιστικές επιθέσεις και πογκρόμ κατά των μεταναστών και των προσφύγων, τις επιθέσεις κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα και των Αιγύπτιων αλιεργατών. Ενέργειες που μέχρι και σήμερα έμεναν ατιμώρητες, με τη δίκη των ναζιστών να διαρκεί πάνω από 6 χρόνια και με τους εγκληματίες να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Η στάση της Κυβέρνησης απέναντι σε πρόσφυγες και μετανάστες ανοίγει το δρόμο για επιθέσεις φασιστικών και ακροδεξιών ομάδων, συχνά με την κάλυψη της ίδιας της αστυνομίας και του λιμενικού, από τη Λέσβο και τον Έβρο μέχρι την Πλατεία Βικτωρίας και τα Καμένα Βούρλα. Παρά την απόπειρα τρομοκράτησης ακόμα και μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, δεκάδες μάρτυρες κατέθεσαν με θάρρος, έχοντας την στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας του δημοκρατικού κόσμου, της νεολαίας και κάθε ανθρώπου που αναγνωρίζει το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην ελεύθερη έκφραση ιδεών και στην αλληλεγγύη

Η ιστορική απόφαση του Εφετείου Αθηνών με την ολοκλήρωση της δίκης και η παραδειγματική τιμωρία των εγκληματιών φασιστών της Χρυσής Αυγής, μας θυμίζει ότι κερδήθηκε μια μάχη αλλά ο αγώνας κάθε ανθρώπου ενάντια στο φασιστικό έκτρωμα δεν σταματά!
Έχουμε χρέος σε όλους αυτούς που τόλμησαν και ύψωσαν κεφάλι να συνεχίσουμε μέχρι να στείλουμε τους εγκληματίες φασίστες Ναζιστές εκεί που ανήκουν , στα Τάρταρα της θύμησης !

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos