Συνεχίζεται η «δράση» του reality show που γυρίζεται στην Πάρο! Νέα πλάνα… (Βίντεο)

17 Οκτωβρίου 2020 19:54

Δεν σταματούν να έρχονται συνεχώς στο φως νέα πλάνα από τη «δράση» των παικτών του διάσημου reality show «Are You the One?» σκηνικό εκτύλιξης του οποίου είναι οι ομορφιές της Πάρου.

Δέκα παίκτες, άνδρες και γυναίκες από τη Γερμανία, μια μεγαλειώδης εξωτικής ομορφιάς και απαράμιλλης πολυτέλειας βίλα στη νότια Πάρο σε συνδυασμό με εξωτερικά γυρίσματα στην Αλυκή και σε άλλα παραλιακά σημεία του νησιού, συνθέτουν την εξέλιξη του παιχνιδιού, το έπαθλο του οποίου για το νικητή είναι αρκετά μεγάλο σε πσοό.

 

Ποιος θα νικήσει; Αυτός που θα μαντέψει τα καλύτερα «ταιριάσματα» ζευγαριών από τη συμβίωση μέσα στο show! Πλωτές εξερευνήσεις, δράση στην παραλία, επισκέψεις σε καταστήματα και βόλτες στο νησί, κάνουν το συναρπαστικό παιχνίδι που γυρίζεται στην Πάρο μοναδικό!

Μετά από πολλές σεζόν επιτυχίας, το reality «μετακόμισε» στο νησί για λίγες μέρες προβάλλοντας τα όμορφα σημεία του στο κοινό του εξωτερικού και ειδικά της Γερμανίας στην οποία θα προβληθεί σε ελάχιστους μήνες.Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos