Πάρος: Δράση αποκατάστασης φυσικού περιβάλλοντος στους Αγ. Πάντες. Απομάκρυνση ανεμογεννήτριας…

21 Οκτωβρίου 2020 20:48

Ολοκληρώθηκε από το Δήμο Πάρου, δράση καθαρισμού και αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος στην περιοχή των Αγ. Πάντων.


Η διαδικασία τελεσφόρησε όταν εδώ και ενάμισι μήνα οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ξεκίνησαν την διαδικασία καθαρισμού ενός μέρους της περιοχής.

Ο Δήμος υπέβαλε επίσης αίτημα στην COSMOTE ώστε η εταιρεία να καθαρίσει και να απομακρύνει άχρηστα υλικά από την περιοχή δικαιοδοσίας της. Πράγματι, η εταιρεία ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δήμου και από τους Αγ. Πάντες εκτός των άλλων άχρηστων υλικών, ξηλώθηκε και απομακρύνθηκε μια ανεμογεννήτρια που παρέμενε στο σημείο ανενεργή για πάνω από 30 χρόνια.

Η συγκεκριμένη ανεμογεννήτρια είχε εγκατασταθεί την δεκαετία του ΄80 στους Αγ. Πάντες για την κάλυψη ενεργειακών αναγκών του τότε ΟΤΕ, ωστόσο ο σκοπός για τον οποίο ανεγέρθηκε δεν εκπληρώθηκε με αποτέλεσμα να παραμένει στην περιοχή χωρίς να λειτουργεί.

Ο Δήμος Πάρου ευχαρίστησε την εταιρεία COSMOTE για τη συνεργασία.

 

as parou100

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos