Ραγίζει καρδιές το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας του Χρήστου Βλαχογιάννη…

25 Οκτωβρίου 2020 17:49

Ραγίζει καρδιές το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας του τέως Δημάρχου Πάρου Χρήστου Βλαχογιάννη, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή νικημένος από τη νόσο Covid – 19.

 

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους θερμά για το θερμό ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή σας όλο αυτό το διάστημα νοσηλείας του πολυαγαπημένου μας ανθρώπου Χρήστου Βλαχογιάννη. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της Εντατικής Μονάδας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λαρίσης για την αμέριστη ιατρική τους φροντίδα και την καθημερινή ενημέρωση που μας παρείχαν.

Δυστυχώς η πανδημία του κορωνοϊού που μαστίζει την υφήλιο νίκησε και εμάς στερώντας μας τον δικό μας άνθρωπο ο οποίος έφυγε αγκαλιασμένος από την αγάπη την δική μας, την δική σας και όλων όσων τον γνώρισαν.

Θερμή παράκλησή μας είναι η εξόδιος ακολουθία να πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο. Γνωρίζουμε πως πολλοί τον αγαπήσατε και πολλοί ήδη εκφράσατε τη διάθεση ή την απόφασή σας να παραστείτε. Μας συγκινείτε κι ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη σας, αλλά θα σας παρακαλούσαμε να το αποφύγουμε για την προστασία όλων μας, κάτι που θα επιθυμούσε κι ο ίδιος, λόγω των ειδικών συνθηκών του κορωνοϊού.

Θα βρεθούμε σε καλύτερες συνθήκες για να μπορέσουμε ν΄αγκαλιαστούμε και να μοιραστούμε τη θλίψη μας. Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συμπαράστασή σας.

Η οικογένεια του Χρήστου Βλαχογιάννη

Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί τα χρήματα να δοθούν στο Γηροκομείο της Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos