Πάρος 28η Οκτωβρίου: Κατάθεση στεφάνων σε Παροικία και Αγκαιριά με αυστηρό πρωτόκολλο…

28 Οκτωβρίου 2020 14:39

Η εθνική επέτειος του ΟΧΙ, γιορτάστηκε στην Πάρο διαφορετικά απ΄ότι τις προηγούμενες χρονιές. Οι συνθήκες της πανδημίας επέβαλαν την ματαίωση των μαθητικών παρελάσεων, ωστόσο


το πρωί της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου τελέστηκε Δοξολογία στον Ι.Ν Παναγίας Εκατονταπυλιανής και κατόπιν ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων στην Παροικία.

Στην κατάθεση τηρήθηκε αυστηρό πρωτόκολλο για λόγους δημόσιας υγείας και τηρήθηκαν οι υγειονομικές διατάξεις που προβλέπονται για την αποφυγή του κινδύνου διασποράς της νόσου Covid – 19.

Εκ των πραγμάτων φέτος, τα στεφάνια ήταν λιγότερα και περιορίστηκαν στην κατάθεση από εκπροσώπους τοπικών αρχών, Σωμάτων Ασφαλείας και πολιτικών κομμάτων. Έτσι λοιπόν ο Δήμος Πάρου, η Περιφερειακή Ενότητα Πάρου, η Δημοτική Κοινότητα Πάρου, το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάρου, το Γενικό Λύκειο Πάρου, η ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ. Πάρου, η Π.Κ. ΣΥΡΙΖΑ Πάρου και η Κ.Ο.Β. Κ.Κ.Ε Πάρου ήταν οι αρχές και οι φορείς εκπρόσωποι των οποίων πήραν μέρος στην κατάθεση.

Το ίδιο συνέβη και στην Αγκαιριά όπου λίγα στεφάνια κατατέθηκαν για λόγους αποφυγής συγχρωτισμού στις συνθήκες της πανδημίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos