Προσοχή: Απίστευτη απάτη στην Πάρο! Απατεώνας ισχυρίζεται ότι είναι Αντιδήμαρχος και «αφαιρεί» μεγάλα χρηματικά ποσά!

29 Οκτωβρίου 2020 15:02

Μια απίστευτη απάτη με θύματα αρτοποιεία στο νησί της Πάρου έχει στηθεί από αδίστακτο απατεώνα.


Ο άγνωστος ισχυρίζεται τηλεφωνικά ότι είναι ο Αντιδήμαρχος Πάνος Κεμπάμπης και ζητεί προσφορές από αρτοποιεία του νησιού για αγορά από το Δήμο Πάρο μεγάλης ποσότητας ψωμιού αξίας 1.350 ευρώ που διατείνεται ότι θα μοιραστεί σε κοινωνική δραστηριότητα του Δήμου.

Αφού αρτοποιεία και απατεώνας συμφωνήσουν στην τιμή προσφοράς, ο άγνωστος στέλνει μήνυμα στο viber του φούρνου με μια καθόλα αληθοφανή απόδειξη με το ποσό που κατατέθηκε στην τράπεζα Eurobank όπου αναγράφεται ως καταθέτης ο Αντιδήμαρχος Πάνος Κεμπάμπης!

Κατόπιν ο απατεώνας ξανατηλεφωνεί στα αρτοποιεία – θύματα της απάτης του και λέει ότι έκανε λάθος και αντί για 1.350 κατέθεσε κατά λάθος 13.500 ευρώ! Παρακαλά λοιπόν από τα αρτοποιεία να τον εξυπηρετήσουν και να καταθέσουν τα επιπλέον χρήματα που κατά λάθος δήθεν κατάθεσε, τμηματικά σε τέσσερις – πέντε λογαριασμούς, τους αριθμούς των οποίων δίνει στα αρτοποιεία!

Η μεγάλη απάτη έγινε γνωστή σήμερα και μέχρι στιγμής οι αρχές ερευνούν την υπόθεση για τον εντοπισμό του δράστη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos