Σ.Ε. Πάρου – Αντιπάρου: Για την απώλεια εκπαιδευτικών του συλλόγου μας

01 Νοεμβρίου 2020 15:51

Στην Πάρο σήμερα 26/10/2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00 μ. μ. ,συνεδρίασε εκτάκτως το ΔΣ του Συλλόγου Εκπ/κων ΠΕ Πάρου- Αντίπαρου, μετά από πρόσκληση της πρόεδρου του, με αφορμή την απώλεια των συναδέλφων συνταξιούχων εκπαιδευτικών Ελευθέριου Αργυρού και Χρήστου Βλαχογιάννη .

 

Ο Λευτέρης Αργυρός υπηρέτησε για πολλά χρόνια στο 1ο Δ.Σ. Παροικιάς Πάρου ,  του οποίου υπήρξε και διευθυντής.

             Ο Χρήστος Βλαχογιάννης αφιέρωσε τα περισσότερα χρόνια της διδασκαλικής του πορείας στο Δ. Σ. Αρχιλόχου – Μάρπησσας. Υπήρξε αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Π. Καλλιέρος». Υπηρέτησε για πολλά χρόνια σε όλους τους βαθμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αποκορύφωμα την εκλογή του ως Δήμαρχος για δύο θητείες. Διακρινόταν για την ευαισθησία, το μεγαλείο της ψυχής του, την καλοσύνη, το ήθος και την ανθρωπιά του !!!Άνθρωπος με Α κεφαλαίο, ένας δάσκαλος από τους λίγους που προσπαθούσε να μεταλάβει στα παιδιά την αγάπη του για το νησί και για τα κοινά. Μαζί του παίρνει την καθολική αναγνώριση και την αγάπη όλων μας!!!

Η απώλειά τους προκαλεί θλίψη σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, που επί πολλά έτη υπηρέτησαν, προξενεί οδύνη και πόνο στις οικογένειές τους, στους συγγενείς και στους φίλους στους.

Θα τους θυμόμαστε πάντα  ως εκπαιδευτικούς, ως οικογενειάρχες και ως πολίτες της κοινωνίας μας.

Καλή δύναμη και κουράγιο στις οικογένειές τους.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας, εκτιμώντας το ήθος, το χαρακτήρα, το διδακτικό έργο και την προσφορά των αείμνηστων στα σχολεία της Πάρου, στα οποία υπηρέτησαν επί σειρά ετών, αποφάσισε ομόφωνα:

1.Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα και να δοθεί αντίγραφο στις οικογένειες των εκλιπόντων

2.Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις οικογένειες και τους οικείους των εκλιπόντων

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos