Καθησυχαστικά νέα για τον πρώην μπασκετμπολίστα νυν «παριανό» Φάνη Χριστοδούλου. Μήνυμα εμψύχωσης από τον Π. Φασούλα…

17 Νοεμβρίου 2020 16:21

Λαχτάρισε τους φίλους και πρώην συμπαίκτες του η περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας Φάνης Χριστοδούλου.


Μόνιμος κάτοικος εδώ και χρόνια σε χωριό της Πάρου, νησί στο οποίο δραστηριοποιείται επίσης επαγγελματικά, κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί το βράδυ της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου με πλωτό μέσο από την Πάρο στο καρδιολογικό τμήμα του Νοσοκομείου της Σύρου.
Η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εμπνέει ανησυχία. Ο αγαπημένος αθλητής και αιώνιος «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ, δέχτηκε μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης μεταξύ των οποίων και το ιδιαίτερο μήνυμα του πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική Ελλάδος Παναγιώτη Φασούλα.

Με μπασκετικούς όρους και πολλή αγάπη, ο Παναγιώτης Φασούλας έγραψε στα social media λίγες γραμμές εμψύχωσης για τον φίλο του, σαν να ήταν και πάλι μαζί συμπαίκτες, όπως τόσες και τόσες φορές μέσα στα γήπεδα! «Όλα καλά! Πάμε γερά Φάνη. Σε περιμένουμε την Πέμπτη πάλι κοντά μας!».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos