Πάρος: Ματαιώνονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Μάρπησσα

25 Νοεμβρίου 2020 17:13

Μετά από συνάντηση που έγινε στις 24 Νοεμβρίου 2020 στο Κοινοτικό Κατάστημα Μάρπησσας Δήμου Πάρου με εκπροσώπους της Κοινότητας Μάρπησσας, της Κ,Δ,Ε,Π,Α,Πάρου, του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας, της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Μάρπησσας, και του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός, συζητήθηκε το γεγονός ότι τα Χριστούγεννα που θα βιώσουμε φέτος θα είναι διαφορετικά από ότι έχουμε ζήσει μέχρι τώρα.


Οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι για όλους μας πρωτόγνωρες.

Λόγω των καταστάσεων αυτών οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις που επί σειρά ετών πραγματοποιούνται στη Κοινότητα μας δεν θα γίνουν.
Τίποτε όμως δεν θα μας εμποδίσει να δώσουμε ένα γιορτινό αέρα και μια χαρούμενη νότα στο χωριό μας, ώστε παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες να νοιώσουμε πιο ζεστά αυτά τα Χριστούγεννα.
Καλούμε όλους και όλες να στολίσουν φέτος τα σπίτια, τις αυλές, τα μπαλκόνια, τους κήπους με ιδιαίτερη φροντίδα.
Ευχόμαστε η γέννηση του Χριστού να είναι προμήνυμα για μια χρονιά ενότητας και αγάπης μεταξύ των ανθρώπων, ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε με υπομονή, ψυχραιμία και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας ώστε να βγούμε νικητές από οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Η Πρόεδρος Κοινότητας
Μάρπησσας
Άννα Αντωνοπούλου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos