Πάρος: "Χριστουγεννιάτικο χρώμα στις Λεύκες "

29 Νοεμβρίου 2020 18:24

Η ομορφότερη εποχή του χρόνου έφθασε!!! Η εποχή που οι περισσότεροι αισθανόμαστε πιο ανθρώπινοι, πιο ρομαντικοί και πιο χαρούμενοι!!!

 

Κάθε Χριστούγεννα ξυπνά μέσα μας το παιδί που όλοι κρύβουμε. Αυτό το παιδί, που δεν έπαψε ποτέ να ονειρεύεται, να αγαπά, να μοιράζει χαμόγελα, να χαίρεται και να πιστεύει στον Αι Βασίλη και στα θαύματα....

Κι όσο οι συνθήκες δυσκολεύουν, τόσο πιο έντονα μας θυμίζει αυτά τα μικρά αλλά σημαντικά που κάνουν την καθημερινότητα όλων, να παίρνει χρώμα, να γεμίζει ήχους γλυκούς χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και την ατμόσφαιρα με αγάπη!!!

Στόχος του Συλλόγου μας κάθε χρόνο... να φέρουμε το Άγιο πνεύμα των Χριστουγέννων στις καρδιές όλων μας, να βλέπουμε χαρούμενα παιδικά προσωπάκια να διασκεδάζουν, αλλά και τους μεγαλύτερους να θυμούνται τις γιορτές των παιδικών τους χρόνων.
Ενας στόχος που λόγο συνθηκών φέτος είναι αδύνατον να υλοποιηθεί στο βαθμό που θέλουμε.
Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά, δεν θα θυμίζουν σε τίποτα αυτά των προηγούμενων ετών....
Ομως τίποτα δεν μπορεί να μας στερήσει τα συναισθήματα που μας προκαλούν οι γιορτές, την ζεστασιά και την αγάπη για τους συνανθρώπους μας...

Προτρέπουμε λοιπόν... να στολίσουμε τα σπίτια μας, να ανοίξουμε τις καρδιές μας, να απολαύσουμε την οικογενειακή ζεστασιά και ολοι μαζι να ευχηθούμε το χαρμόσυνο πνεύμα των Χριστουγέννων, να αγγίξει την ψυχή μας και να χαρίσει χαμόγελα, ελπίδα και αισιοδοξία στη ζωή μας. Φέτος, να γιορτάσουμε τη Γέννηση του Χριστού, εμβαθύνοντας, στο πραγματικό μήνυμα των ημερών, για αγάπη, χαρά και καλοσύνη.

Ευχόμαστε η Γέννηση του Θεανθρώπου, να γίνει προάγγελος για μια νέα εποχή, δημιουργικότητας και προόδου και το Αστέρι της Βηθλεέμ, να μας φωτίσει, να κάνουμε πράξη το χριστιανικό μήνυμα, της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της αγάπης...
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Ε.Ε.Α.Σ ΥΡΙΑ Λευκών !!!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos