Τα καλύτερα σπίτια που μπορείς να νοικιάσεις στη Πάρο

08 Δεκεμβρίου 2020 22:07

Το νησί της Πάρου είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς στην Ελλάδα για ντόπιους και ξένους.


Θα βρείτε έναν πραγματικά εντυπωσιακό αριθμό με πολυτελή ξενοδοχεία και πολυτελή διαμερίσματα προς ενοικίαση ή πώληση στη Πάρο, που μπορείτε να επιλέξετε όποιο καλύπτει τις ανάγκες σας.

Παρακάτω θα βρείτε μόνο λίγες από τις επιλογές σας, περισσότερο για να πάρετε μια ιδέα για του τι υπάρχει διαθέσιμο. Αν δυσκολεύεστε με το “ψάξιμο” του κατάλληλου καταλύματος, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Divine Property, που έχει εκτεταμένη εμπειρία και στη διαχείριση ακινήτων, αλλά και στις συμβουλευτικές υπηρεσίες αφιερωμένες στην τελειοποίηση της εμπειρίας σας ως ταξιδιώτης.

Villa Aelia, Πεταλούδες - Γλυσίδια

Η βίλα Aelia είναι μέρος του συγκροτήματος, Royal Villas, με 6 μοναδικές βίλες. Όλα τα καταλύματα είναι χτισμένα σε μια πλαγιά με ελαιόδεντρα, γεγονός που θα σας προσφέρει απόλυτη ησυχία και ηρεμία, αν αυτό είναι ζητούμενο. Χτισμένη με βάση την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προστατεύεστε από τα περιστασιακά μελτέμια του Αιγαίου.

Βρίσκεται σε μια τοποθεσία, με άμεση πρόσβαση στο αεροδρόμιο, τα λιμάνια του νησιού αλλά και την τοπική αγορά. Και τέλος, με μόνο λίγα λεπτά οδήγησης, μπορείτε να απολαύσετε μερικές από τις καλύτερες παραλίες του νησιού.

Villa Rhea, Κολυμπήθρες

Το κατάλυμα αυτό βρίσκεται σε ένα γνήσιο κυκλαδίτικο τοπίο όπου κυριαρχεί ο βράχος και το φως. Έχει θέα προς το πιο κοσμοπολίτικο σημείο της Πάρου, τη Νάουσα. Το συγκρότημα από 23 βίλες, υπόσχονται να κάνουν τη διαμονή σας μια αξέχαστη εμπειρία.

Μόλις λίγα λεπτά από τις περίφημες Κολυμπήθρες, όπου μπορείτε να απολαύσετε όλες τις ανέσεις μιας οργανωμένης παραλίας, καθώς και μια σειρά από θαλάσσια σπορ, αν επιλέξετε το νησί για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Villa Irilia, Χρυσή Ακτή

Η Villa Irilia είναι χτισμένη σε έκταση 11.500 τετραγωνικών μέτρων, αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος 4 κτιρίων και περιβάλλεται από τρεις μεγάλες πισίνες. Και εκείνη, σχεδιασμένη και χτισμένη σύμφωνα με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, η βίλα συνδυάζεται αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον.

Μια όαση πολυτέλειας και γαλήνης, με μια σαγηνευτική θέα στο κυκλαδίτικο τοπίο και την ομορφιά του Αιγαίου, κάτι που το καθιστά την ιδανική επιλογή για οικογένειες και ζευγάρια. Η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα και είναι χτισμένη σε δύο επίπεδα.

Villa Aestas, Νάουσα

Η Villa Aestas, βρίσκεται σε ένα παραθαλάσσιο ψαροχώρι, μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Νάουσα, και θα σας προσφέρει υπέροχη θέα και στιγμές γαλήνης.

Αυτή η μοναδική μεζονέτα 108 τετραγωνικών μέτρων, αποτελεί μέρος ενός μοναδικού συγκροτήματος με 7 βίλες, είναι η ιδανική επιλογή για καλοκαιρινές οικογενειακές διακοπές.

Σας προσφέρει ένα ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Στο χαμηλότερο επίπεδο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια με δύο μονά κρεβάτια με κοινόχρηστο μπάνιο, ενώ τα λευκά έπιπλα αποθήκης προσφέρουν ένα κυκλαδίτικο αεράκι σε όλη την όμορφη ιδιοκτησία. Το μεγάλο ιδιωτικό υπνοδωμάτιο στον δεύτερο όροφο διαθέτει κρεβάτι king size και πρόσβαση σε μια εντελώς ιδιωτική βεράντα για να θαυμάσετε τη θέα.

Villa Chloe, Αμπελάς

Η Villa Chloe βρίσκεται σε ένα συγκρότημα τεσσάρων πολυτελών βιλών, που σας επιτρέπουν να ζήσετε τη μοναδική ατμόσφαιρα του νησιού. Βρίσκεται πολύ κοντά σε μια ημι-ιδιωτική παραλία μόλις 150 μέτρα μακριά και δημιουργεί ένα ιδανικό τοπίο!

Ελπίζουμε να πήρατε μια γενική ιδέα σχετικά με τα καταλύματα, έτσι ώστε να επιλέξετε ευκολότερα αυτό που σας ταιριάζει.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos