Πάρος: Το “ταξίδι” του Αι Βασίλη στις Κοινότητες του νησιού…

12 Δεκεμβρίου 2020 18:32

Στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού και συντασσόμενοι με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, σας ενημερώνουμε


ότι στο πνεύμα των Άγιων Ημερών η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. θέλοντας να χαρίσει στιγμές αγάπης και ζεστασιάς στους μικρούς μας φίλους έχει προγραμματίσει το φετινό ταξίδι του Αι Βασίλη σε όλες τις Κοινότητες του νησιού μας. Προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού, με σεβασμό πρώτιστα στην ανθρώπινη υγεία και ζωή, ο Αι Βασίλης θα περάσει μέσα από τις Κοινότητες και θα μοιράσει τα δώρα του σε όλα τα παιδιά.

Ο Αι Βασίλης θα βρίσκεται από τις 11:00 κάθε πρωί:

 

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στην Αλυκή και Αγκαιριά
Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στον Κώστο και στις Λεύκες
Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στη Μάρπησσα
Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στην Κοινότητα Αρχιλόχου (Πρόδρομο & Μάρμαρα)
Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στη Νάουσα
Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στην Παροικία

Με την ευχή ο νέος χρόνος να χαρίσει σε όλη την ανθρωπότητα τη λύτρωση από τα δεινά της πανδημίας, με τις πιο θερμές ευχές μας για υγεία σε όλο τον κόσμο και τη σκέψη μας σε όλους όσους έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα μέσα στο 2020, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. κ. Δημήτρης Αντιπαριώτης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Γενική Διευθύντρια και οι εργαζόμενοι της Επιχείρησης ευχόμαστε Χρόνια πολλά, Καλές γιορτές, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2021.

Το άστρο της Βηθλεέμ ας λάμψει στις ψυχές όλων μας σκορπίζοντας υγεία, αγάπη, ελπίδα, ειρήνη, αλληλεγγύη και ανθρωπιά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos