Πάρος: Στην τελική ευθεία να παραδοθεί στον παριανό λαό το Αλιευτικό Καταφύγιο Αλυκής! (Βίντεο)

28 Ιανουαρίου 2021 20:46

Πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο πνοής, όχι μόνο για την περιοχή της Αλυκής αλλά και για ολόκληρο το νησί της Πάρου. Το Αλιευτικό Καταφύγιο της Αλυκής, ένα έργο με σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας, σύγχρονες εγκαταστάσεις και υποδομές, βρίσκεται στην τελική ευθεία ολοκλήρωσής του.

Εντός του Φεβρουαρίου, θα έχουν ολοκληρωθεί τα κατασκευαστικά έργα της χερσαίας ζώνης και εντός του Μαρτίου θα γίνει επιτέλους η παράδοσή του στον παριανό λαό.

Τώρα όμως, το συνολικό έργο ολοκληρώνεται με επιτυχία. Σημειώνεται, ότι θα αποτελέσει το μεγαλύτερο Αλιευτικό Καταφύγιο της Πάρου με δυνατότητα ελλιμενισμού 105 σκαφών, όταν το Αλιευτικό Καταφύγιο της Νάουσας παρέχει δυνατότητα ελλιμενισμού 80 θέσεων.
Το Αλιευτικό Καταφύγιο της Αλυκής, αναμένεται να συμβάλλει στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της αλιείας αλλά και στην ανάπτυξη της τουριστικής επιχειρηματικότητας της ευρύτερης περιοχής της Αλυκής.

Αποτέλεσε για χρόνια, όνειρο ζωής και πάγιο αίτημα των επαγγελματιών και της τοπικής κοινωνίας και είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα πνοής που θα ωφελήσει συνολικά το νησί.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos