Έτσι «χτυπά» η κακοκαιρία «Μήδεια» την Πάρο! Ακραία καιρικά φαινόμενα πλήττουν τώρα το νησί… (Bίντεο)

16 Φεβρουαρίου 2021 22:02

Το καιρικό σκηνικό που προκάλεσε η μεγάλη κακοκαιρία «Μήδεια» στο νησί της Πάρου, εκδηλώθηκε με μια σειρά έντονων, ακραίων φαινομένων που ενέσκηψαν από το πρωί της Τρίτης 16 Φεβρουαρίου και συνεχίζονται μέχρι τώρα, αργά το βράδυ…

 

Αρχικά μέσα στην ημέρα τρελοί, θυελλώδεις, παγωμένοι βοριάδες έβγαλαν κύματα που έσκαγαν από τη θάλασσα στη στεριά, «εξαφανίζοντας» στους παραθαλάσσιους οικισμούς, όπως η Παροικία και η Νάουσα, τις παραλίες.

Η θερμοκρασία σταδιακά χαμήλωσε και το κρύο έγινε πολύ τσουχτερό ώσπου μόλις έπεσε το σκοτάδι, ξεκίνησε κατά διαστήματα μια πυκνή χιονόπτωση η οποία μαζί με τον ισχυρό βοριά προκάλεσε σφοδρή χιονοθύελλα στο νησί. Αδύνατο να διακρίνει κανείς απέναντί του σε κοντινή απόσταση καθώς οι νιφάδες χιονιού έπεφταν πυκνές, αιωρούμενες τρελά από τον άνεμο που εξακολουθούσε να σφυροκοπά με μανία το νησί.

Συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα η χιονόπτωση στο νησί, ενώ ο μανιώδης βοριάς εξακολουθεί να «χτυπά» την Πάρο, που απόψε ίσως, ζει την πιο δύσκολη, παγωμένη νύχτα χιονοθύελλας του φετινού χειμώνα…

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos