Συμπληρώνεται ένας χρόνος μάχης με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα… (Bίντεο)

26 Φεβρουαρίου 2021 19:24

Ήταν ακριβώς ένα χρόνο πριν. Το ημερολόγιο έγραφε 26 Φεβρουαρίου 2020, όταν επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη χώρα μας.

 

Έκτοτε όλα άλλαξαν. Η ζωή μας, οι φόβοι μας, οι ελπίδες μας, τα όνειρά μας για το μέλλον. Εδώ και 365 μέρες η χώρα μάχεται με τη νόσο που έχει στερήσει τη ζωή σε χιλιάδες συμπολίτες μας.

Αλλεπάλληλα lockdown, μάσκες και προφυλάξεις μπήκαν στη ζωή μας και μας συνοδεύουν μέχρι σήμερα που το φως στο τούνελ της πανδημίας διαφαίνεται αχνό, χάρη στο επιστημονικό επίτευγμα των εμβολίων.

Ο πόλεμος με τον αόρατο εχθρό ωστόσο συνεχίζεται. Και θα συνεχίζεται μέχρι τη στιγμή που θα αποκτήσουμε συλλογική ανοσία και το μέλλον θα φαντάζει πιο φωτεινό.

Ως τότε, κι ας ελπίσουμε ότι δεν θα αργήσει αυτή η μέρα, ο αγώνας ενάντια στην πανδημία παραμένει και μας καλεί όλους να είμαστε προσεκτικοί για όσο ακόμη είναι αναγκαίο…xiami banner iin content 745z280

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos