Πάρος: «Μετακίνηση πασχόντων από νεφρική ανεπάρκεια»

01 Μαρτίου 2021 19:46

Μετά την πληροφόρηση που είχαμε για διακοπή της εκτέλεσης του πρωινού δρομολογίου της Blue star Ferries από Πειραιά προς Πάρο-Ναξο-Ίο-Σαντορίνη και των συνακόλουθων δυσμενών συνεπειών, ιδιαίτερα στο ζήτημα της υγείας των αιμοκαθαιρόμενων συμπολιτών μας, το


Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, προβήκαμε σε μια σειρά διερευνητικών επαφών προκειμένου να επιλυθεί ενδεχόμενο πρόβλημα. Έτσι ήρθαμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους τρεις Βουλευτές Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας και το Γραφείο του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Όλοι επέδειξαν ευαισθητοποίηση και κινητοποιήθηκαν προκειμένου να αποφευχθεί πιθανή δυσάρεστη εξέλιξη. Για το ίδιο θέμα ήρθαμε επίσης σε επαφή με τον Δήμαρχο Πάρου, Μάρκο Κωβαίο και τον Έπαρχο Πάρου Αντιπάρου, Κώστα Μπιζά. Ο Δήμαρχος Πάρου, μας διαβεβαίωσε ότι παρακολουθεί το θέμα και πράττει τα δέοντα.

Σήμερα το πρωί σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μου ο Βουλευτής Κυκλάδων και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης με πληροφόρησε ότι σε τηλεδιάσκεψη που είχε σήμερα το πρωί με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Διευθυντή Θαλάσσιων Συγκοινωνιών, Γιώργο Ρήγα, ο Υπουργός Ναυτιλίας διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύονται ότι θα διασφαλίσουν από σήμερα 01 Μαρτίου 2021, την απρόσκοπτη μεταφορά προς Νάξο/από Νάξο των συμπολιτών μας που πάσχουν από νεφρική ανεπάρκεια, προκειμένου να υποβληθούν σε αιμοκάθαρση. Ως εκ τούτου δεν τίθεται κανένα πρόβλημα .

                                                                     Η πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πάρου Αντιπάρου

                                                                                       Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos