Νάουσα Πάρου: Λειτουργία Ελληνικών Ταχυδρομείων

12 Μαρτίου 2021 19:06

Αξιότιμοι κύριοι,

     Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Κοινότητα της Νάουσας του Δήμου Πάρου είναι η μεγαλύτερη κοινότητα των Κυκλάδων και δημοφιλής τουριστικός προορισμός, με αυξημένη οικονομική δραστηριότητα που αριθμεί 954 ενεργές επιχειρήσεις. Επιπλέον, σύμφωνα με την απογραφή του 2011 είχε 3.124 μόνιμους κατοίκους και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μεγάλη αύξηση του μόνιμου πληθυσμού που σήμερα αριθμεί πλέον των 5.000 διαμενόντων σε μόνιμη βάση.

Σε αυτό το περιβάλλον οικονομικής και πληθυσμιακής ανάπτυξης, τα ΕΛ.ΤΑ. Νάουσας αδυνατούν να ανταποκριθούν σε βασικές ανάγκες των πολιτών και των επιχειρήσεων. Αυτό οφείλεται κυρίως στη συνταξιοδότηση μέχρι πρότινος μόνιμου προσωπικού και της πολιτικής προσλήψεων έκτακτου προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου με το ελάχιστο βασικό μισθό που δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες διαβίωσης στην επαρχία της Πάρου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ενδιαφέρον κάλυψης των θέσεων εργασίας.

Τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του εναπομένοντος προσωπικού, οι πολίτες και οι επιχειρήσεις να μην εξυπηρετούνται και καθημερινά να είμαστε αποδέκτες έντονων παραπόνων για καθυστερημένη αλληλογραφία, παράδοση ληγμένων λογαριασμών και εκπρόθεσμη καταβολή συντάξεων σε ηλικιωμένους συμπολίτες που αδυνατούν να μετακινηθούν ή/και να προσαρμοστούν στα σύγχρονα δεδομένα.

     Για όλους αυτούς τους λόγους, σας παρακαλούμε για την άμεση τοποθέτηση μόνιμου διανομέα στα ΕΛΤΑ Νάουσας και τη μελλοντική κάλυψη των απαιτούμενων θέσεων εργασίας για την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος και την εξυπηρέτηση των αναγκών του πληθυσμού και των επιχειρήσεων.

Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε στο δίκαιο αίτημά μας, παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.

                                         Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της

                                               Κοινότητας Νάουσας

                                                           Μπαφίτης Παντελής

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos