Good Job Nicky: «Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα και όχι ως γιό του Πάριου…»

20 Μαρτίου 2021 21:34

Υπερταλαντούχος, ώριμος, αφοπλιστικά ειλικρινής, χαμογελαστός και προσγειωμένος παρά το νεαρό της ηλικίας του και την επιτυχία που έχει διαγράψει στη μουσική, ο Νικόλας Βαρθακούρης, γιός του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, με το καλλιτεχνικό όνομα Good Job Nicky, παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2night Show» το βράδυ της Πέμπτης 18 Μαρτίου.

Αναφερόμενος στο πως προέκυψε το καλλιτεχνικό του όνομα είπε ότι ήθελε πρώτος να επιβραβεύσει τον εαυτό του ότι κάνει καλή δουλειά στη μουσική και κάπως έτσι ονομάστηκε Good Job Nicky!

Εκμυστηρεύτηκε ότι ο πατέρας του Γιάννης Πάριος δεν ήξερε ότι σκόπευε να ασχοληθεί με τη μουσική και ο ίδιος δεν το εξωτερίκευε μέχρι να αισθανθεί μουσικά ώριμος, ωστόσο, σήμερα ακολουθεί το δικό του δρόμο, ο πατέρας του χαίρεται γι΄αυτόν και μπορούν να επικοινωνούν πλέον καλλιτεχνικά.

Μιλώντας με θαυμασμό για τους διάσημους γονείς του, τόνισε ότι είναι και οι δύο δυνατές προσωπικότητες που του έδωσαν την ευκαιρία στην εφηβεία του να μάθει από τα λάθη του. Δεν με απασχόλησε ποτέ ότι οι γονείς μου είναι δύο αναγνωρίσιμα πρόσωπα τόνισε ο Good Job Nicky καθώς δεν έχω την εμπειρία μιας άλλης πραγματικότητας. Δεν παρέλειψε όμως να αναφέρει την καλή δουλειά που έχουν κάνει με αυτόν και με τα αδέλφια του καθώς ανάθρεψαν τέσσερις δυνατές προσωπικότητες που μπορούν να σταθούν στα πόδια τους.

Μιλώντας για τον πατέρα του ο Good Job Nicky είπε ότι γι΄αυτόν είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης. Ο Γιάννης Πάριος όπως είπε, είναι ένα ιερό τέρας που θαυμάζει απεριόριστα χάρη στη φωνή και την ερμηνεία του.

Τέλος, σχετικά με ερώτηση του παρουσιαστή για το που φαντάζεται την πρώτη συναυλία του εκτός Ελλάδας, ο Good Job Nicky ανέφερε το Λονδίνο λέγοντας ότι έχει από τώρα οραματιστεί το όλο στήσιμο και την παρουσία του στη σκηνή!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos