Άριστη η ποιότητα του νερού της Πάρου σύμφωνα με τη ΔΕΥΑΠ

22 Μαρτίου 2021 21:26

Με αφορμή δημοσιεύματα που διακινούνται στο διαδίκτυο τα οποία αμφισβητούν την ποιότητα του νερού που φθάνει στους καταναλωτές της Πάρου, η ΔΕΥΑΠ διαβεβαιώνει το κοινό των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού ότι το νερό του νησιού είναι άριστης ποιότητας.

Η ΔΕΥΑΠ πραγματοποιεί συνεχώς ελέγχους και δειγματοληψίες για να διασφαλίζει την καταλληλότητα του νερού που προμηθεύει στους καταναλωτές. Έχει επενδύσει σε υπερσύγχρονα συστήματα ελέγχου και μηχανολογικό εξοπλισμό που παρακολουθεί την ποιότητα του νερού σε 24ωρη βάση εξασφαλίζοντας την άριστη ποιότητά του.

Από τα αποτελέσματα των αναλύσεων που διενεργούνται καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους, προκύπτει ότι το νερό του δικτύου ύδρευσης είναι πόσιμο, πολύ καλής ποιότητας ως προς τη μικροβιολογική και χημική σύστασή του και οι αναλύσεις δημοσιοποιούνται στη Γενική Γραμματεία Υδάτων, στη βάση δεδομένων ΕΔΕΥΑ και στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΠ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos