Πάρος: Υπερασπιστική γραμμή δικηγόρου για την υπόθεση αρπαγής ανηλίκου

26 Μαρτίου 2021 16:20

H υπόθεση της απόπειρας αρπαγής 16χρονου στην Πάρο από δύο ενήλικες την Δευτέρα 15 Μαρτίου, πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Η δικηγόρος Πάρου Τσέρτου Ελισσάβετ, η οποία είναι συνήγορος υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση αρπαγής ανηλίκου πρόσθεσε τα εξής:

"Η Δικαιοσύνη απεφάνθη σε αυτό το στάδιο ότι οι εντολείς μου έπρεπε να παραμείνουν ελεύθεροι , με περιοριστικούς όρους, καθότι δεν είναι ούτε ύποπτοι φυγής αλλά ούτε και επικίνδυνοι για τέλεση άλλων αδικημάτων.  Ξεκάθαρο και σαφές, από την προσωρινή αυτή απόφαση, ότι δεν προέκυψε η τέλεση από πλευράς τους άλλων αδικημάτων που θα τους καθιστούσε επικινδύνους για τη δημόσια τάξη.

Η Πάρος είναι ένα ασφαλές νησί και ως νησί, έχει συγκεκριμένες εξόδους, οι οποίες φυλάσσονται από τις Αστυνομικές Αρχές με επιτυχία επί σειρά ετών. 

Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό για μια κατηγορία απαγωγής, η οποία δεν έχει προηγούμενο στο νησί, ακριβώς για αυτούς τους λόγους.  Οι εντολείς μου συνεργάστηκαν εξ αρχής με τις Αστυνομικές Αρχές και από πλευράς μας δεν διαπιστώσαμε κάτι επιλήψιμο κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.  Αναμένουμε την κρίση της Δικαιοσύνης, αφού παρουσιάσουμε όλα τα πραγματικά περιστατικά του συμβάντος.

Το περιστατικό που έγινε, στην πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετικό από ότι περιέγραψαν οι μηνυτές μας και αυτό πολύ σύντομα θα φανεί, όσο τα αποδεικτικά στοιχεία έρχονται στο φως.  Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να φανεί η αλήθεια η οποία θα δικαιώσει περά για πέρα τους ισχυρισμούς των εντολέων μου και θα φανερώσει τα πραγματικά κίνητρα και τις διαθέσεις των μηνυτών."

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos