Πάρος: Το νησί του έρωτα για τον Γιώργο και τη Μαρίνα Πατούλη - Τόπος διακοπών τους για χρόνια….

29 Μαρτίου 2021 01:12

Στην Πάρο, τον Αύγουστο του 1986, συναντήθηκαν για πρώτη φορά τα βλέμματα του Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου του ΙΣΑ Γιώργου Πατούλη με την σύζυγό του Μαρίνα. Εκείνος ήταν τότε 25 ετών, τελειόφοιτος της Ιατρικής Σχολής και εκείνη 18χρονη και ετοιμαζόταν να διαβεί το κατώφλι της Φιλοσοφικής Σχολής.

Ο καλοκαιρινός έρωτας της Πάρου εξελίχθηκε σε μια μεγάλη αγάπη που επισφραγίστηκε με το γάμο τους και τον ερχομό του μονάκριβου γιού τους Αλέξανδρου. Μάλιστα, τρεις μήνες αφότου γνωρίστηκαν στο νησί, τον Νοέμβριο του 1986 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, και λίγα χρόνια μετά το 1992, με θρησκευτικό στη Μητρόπολη Αθηνών.

Έκτοτε για 35 ολόκληρα χρόνια ήταν μαζί, έχοντας δημιουργήσει μια αγαπημένη οικογένεια. Εκείνος γεννημένος και μεγαλωμένος στα Μανιάτικα του Πειραιά και εκείνη στην Πεύκη, πορεύτηκαν δεμένοι στη ζωή χωρίς ποτέ να ξεχάσουν την Πάρο, το νησί που τους ένωσε και λάτρεψαν για πάντα. Μετά την εκεί γνωριμία τους, οι δύο τους περνούσαν μεγάλο διάστημα των καλοκαιρινών τους διακοπών εκεί κάθε χρόνο.

Στην Πάρο είχαν κάνει γνωστούς, είχαν δημιουργήσει φιλίες που άντεξαν στο χρόνο, και το νησί απέκτησε γι΄αυτούς ιδιαίτερη αξία και νόημα καθώς ήταν δεμένο με την μοίρα που τους έφερε κοντά. Πολλοί παριανοί τους θυμούνται να σεργιανίζουν στα σοκάκια ξένοιαστοι, αγαπημένοι και πάντα μαζί. Χαρούμενοι που επέστρεφαν στο νησί της νιότης τους και του κεραυνοβόλου ερωτά τους κάθε καλοκαίρι ανανεώνοντας τη σπίθα του.

Με παρέες έτρωγαν σε παραθαλάσσια ταβερνάκια και διασκέδαζαν το βράδυ πάντα μαζί, ενώ στα λαμπερά πρόσωπά τους ήταν ζωγραφισμένη η χαρά και η αγάπη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον.

Τι συνέβη και το τελευταίο διάστημα έχουν εμφανιστεί δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κρίση στη σχέση και στο γάμο τους ουδείς γνωρίζει.

Το βέβαιο είναι πάντως, ότι ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη παραμένουν αγαπημένοι φίλοι της Πάρου. Η Πάρος, θα συμβολίζει πάντα μια μεγάλη κοινή πορεία και σχέση ζωής που γεννήθηκε ένα καλοκαίρι κάτω από τον ήλιο του νησιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos