Πάρος: Ζεσταίνουν τις «μηχανές» τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Νάουσα…

18 Απριλίου 2021 20:56

Βρισκόμαστε στο μέσον της ανοιξιάτικης περιόδου, σε έναν περίπου μήνα σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της πολιτείας θα ξεκινήσει το άνοιγμα του τουρισμού, ωστόσο τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος παραμένουν κλειστά, εν αναμονή του τι μέλλει γενέσθαι με το άνοιγμά τους…

Τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, αλλά προφανώς εικάζεται ότι μάλλον δεν δύναται να ανοίξει η τουριστική περίοδος με τα καταστήματα του συγκεκριμένου είδους κλειστά.

Σε αναμονή λοιπόν οι καταστηματάρχες στην Πάρο και δη στη Νάουσα, έχουν ξεκινήσει δειλά – δειλά να κάνουν κάποιες προετοιμασίες για το πολυαναμενόμενο άνοιγμα των μαγαζιών τους, το οποίο σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτείας θα γίνει με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Χωρίς πελάτες ακόμα, βουβά και έρημα τα καταστήματα, δέχονται κάποιες «πινελιές» ετοιμασίας από τους ιδιοκτήτες τους προκειμένου την κατάλληλη στιγμή να είναι πανέτοιμα να υποδεχτούν κόσμο.

Μουδιασμένοι ως επί το πλείστον οι επαγγελματίες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως και όλοι όσοι έχουν πληγεί επαγγελματικά από την πανδημία, περιμένουν, ευελπιστούν και φροντίζουν από τώρα τις επιχειρήσεις τους, με το βλέμμα στραμμένο στο Πάσχα και κυρίως στο καλοκαίρι, που όλοι θέλουν να είναι καλύτερο από το δύσκολο περσινό…

naoussa etoimasies02

naoussa etoimasies03

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos