Γιάννης Πάριος Σοφία Αλιμπέρτη: Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία μετά από 10 χρόνια

05 Μαϊος 2021 13:38

Γιάννης Πάριος Σοφία Αλιμπέρτη: Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία μετά από 10 χρόνια. Στην Πάρο για ένα παραδοσιακό Πάσχα με τους γιους τους.

Μπορεί ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη να έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους σαν ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια, παραμένουν όμως αγαπημένοι, αφού έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Το φετινό Πάσχα το πέρασαν παρέα και μαζί τους ήταν οι δυο γιοι τους, Μιχαήλ και Νίκο.

Ο Νίκος Βαρθακούρης, που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του στο τραγούδι και είναι γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Good Job Nicky, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες με ασπρόμαυρο φίλτρο στο Instagram, όπου απεικονίζονταν ο ίδιος με τον αδερφό του Μιχαήλ και τους γονείς τους μπροστά από το πασχαλινό τραπέζι.

Όλη η οικογένεια πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό και έδειχναν ευτυχισμένοι που έσμιξαν ξανά όλοι μαζί.

Η 55χρονη γνωστή ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Πάρο, έχοντας επιλέξει έναν δρόμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς η νέα της ζωή δεν έχει σχέση με την προηγούμενη. Οι τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές ανήκουν στο παρελθόν και πλέον η νέα της ζωή έχει ηρεμία, Πάρο και ένα υπέροχο art café στο νησί. Είχε την ευκαιρία να ζήσει ξανά όμορφες στιγμές με τον 75χρονο ερμηνευτή και πρώην σύζυγό της.

Αυτές οι φωτογραφίες είναι οι πρώτες μετά από δέκα χρόνια!

svg%3E svg%3E

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Πάριο

Ο Γιάννης Πάριος (πραγματικό όνομα: Ιωάννης Βαρθακούρης) (Πάρος, 8 Μαρτίου 1946) είναι Έλληνας τραγουδιστής. Θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους ερμηνευτές των τελευταίων δεκαετιών. Εμφανίστηκε στον χώρο του τραγουδιού το 1969 και έκτοτε έχει συνεργαστεί με πολλούς τραγουδιστές και δημιουργούς.

Γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1946 στην Πάρο. Έχει παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη φορά με τη Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό και παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη. Τη δεύτερη φορά με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη, με την οποία έχει κάνει δύο παιδιά, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.

Τον Ιανουάριο 2021 και ενώ το υγειονομικό σύστημα της χώρας αντιμετώπιζε προβλήματα λόγω της πανδημίας COVID-19, ο Γιάννης Πάριος προχώρησε στη δωρεά δύο κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά του Πειραιά επισημαίνοντας ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας, καθώς και η αδερφή του την ίδια περίοδο αντιμετωπίζει προβλήματα. Ακόμη, ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από το νέο του CD, όπως συμφώνησε με τη δισκογραφική του εταιρεία, θα διατεθούν επίσης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Λίγα λόγια για τη Σοφία Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη (κατά κόσμον Σοφία Παρλαμά, Κέρκυρα, 3 Μαρτίου 1966) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια.

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα, αλλά σύντομα μετακόμισε στην Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του 1980, συμμετέχοντας σε κινηματογραφικές ταινίες και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Τη δεκαετία του 1990 συμμετείχε σε αρκετά επιτυχημένα τηλεοπτικά σίριαλ. Από το 2003 έστρεψε την καριέρα της στην παρουσίαση εκπομπών και show.

Υπήρξε σύζυγος του Γιάννη Πάριου με τον οποίο παντρεύτηκε το 1986. Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, τους Μιχαήλ-Άγγελο και Νικόλα Βαρθακούρη και χώρισε το 1998.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos