Ιταλικοί διθύραμβοι για covid safe διακοπές σε Πάρο και Σαντορίνη!

06 Μαϊος 2021 19:18

Θα ζήσουμε ένα ακόμα καλοκαίρι, στο διάστημα του οποίου δύσκολα θα μπορούμε να μιλήσουμε για απόλυτα covid free περιοχές στο κόσμο αλλά και στην Ελλάδα.

Η τουριστική σεζόν ανοίγει στη χώρα μας σε λιγότερο από 10 μέρες και στα ταξιδιωτικά πλάνα των τουριστών από το εξωτερικό με προορισμό την Ελλάδα, σημαίνοντα ρόλο καταλαμβάνει η υγειονομική ασφάλεια των τόπων τους οποίους επισκέπτονται.

Στο πλαίσιο αυτό, το κανάλι Rai Uno της δημόσιας τηλεόρασης της Ιταλίας θα προβάλει αυτές τις μέρες ειδικό αφιέρωμα με θέμα τις διακοπές στην Ελλάδα. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο 50λεπτό focus του Ιταλικού καναλιού στη χώρα μας, θα έχουν τα νησιά της Πάρου και της Σαντορίνης, τα οποία παρουσιάζονται ως covid safe δημοφιλείς προορισμοί χάρη στη τουριστική στρατηγική της χώρας μας εν μέσω πανδημίας.

Αλλά και ο Ιταλικός Τύπος αυτή την εποχή, φαίνεται να δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στη χώρα μας καθώς οι Ιταλοί την επισκέπτονται κατά χιλιάδες κάθε καλοκαίρι.

Το σοβαρό αφιέρωμα του Rai Uno στην Πάρο και τη Σαντορίνη, φέρει την υπογραφή της έγκριτης δημοσιογράφου της δημόσιας Ιταλικής τηλεόρασης Λουτσία Γκοράτσι. Υγειονομική ασφάλεια ή διαφορετικά, covid safe <<παράδεισοι>> αναζητούνται το φετινό καλοκαίρι από τους τουρίστες, και απ’ ότι φαίνεται η Πάρος και η Σαντορίνη έχουν όλες τις προυποθέσεις για να ξεχωρίσουν, όχι μόνο για τις γοητευτικές ομορφιές τους αλλά και για τη βεβαιότητα ότι αποτελούν νησιά περιορισμένου κινδύνου στη ζήτημα της δημόσιας υγείας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos