Πάρος: Υπό κατασκευή βρίσκεται καινούργιο, με σύγχρονες προδιαγραφές πεζοδρόμιο στο χώρο του λιμανιού

09 Μαϊος 2021 22:27

Ένα καινούργιο πεζοδρόμιο πλάτους 2 περίπου μέτρων και ύψους 20 περίπου εκατοστών, κατασκευάζεται στην περιοχή του λιμανιού της Παροικίας για το σκοπό της ασφαλούς μετακίνησης των πεζών και την αποφυγή συνωστισμού και συμφόρησης εξαιτίας της αυξημένης κίνησης ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το εν λόγω πεζοδρόμιο που ξεκινά από το λιμάνι και φθάνει μέχρι το σταθμό των ΚΤΕΛ, φέρει όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές προβλέποντας και την διέλευση των ΑΜΕΑ, ενώ σε αυτό υπάρχει επίσης ειδικός διάδρομος έλξης αποσκευών για την αποσόβηση του θορύβου.

Με την ολοκλήρωση του έργου, το κιγκλίδωμα περίφραξης του λιμανιού θα μεταφερθεί κατά 2 μέτρα πιο μέσα και στη θέση του θα τοποθετηθεί ένα πιο χαμηλό νέο κιγκλίδωμα το οποίο θα οριοθετεί το πεζοδρόμιο. Τοποθετήθηκαν επίσης και 4 ράμπες, 2 στο κέντρο στην είσοδο του νέου λιμανιού και άλλες 2 στις δύο πλευρές του πεζοδρομίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos