Πάρος: Με γοργούς ρυθμούς κατασκευάζεται το καινούριο πεζοδρόμιο στο λιμάνι – Πότε θα παραδοθεί στον παριανό λαό…

12 Μαϊος 2021 21:56

Το ζήτημα της ασφάλειας στην μετακίνηση των πεζών στην περιοχή του λιμανιού της Πάρου, έρχεται να λύσει η κατασκευή ενός καινούργιου, με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές πεζοδρομίου το οποίο θα εκτείνεται από το λιμάνι μέχρι τον σταθμό των ΚΤΕΛ.

Αυτή την περίοδο, το έργο κατασκευάζεται με γοργούς ρυθμούς και αναμένεται να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στον παριανό λαό σε έναν περίπου μήνα.

Εκτός από ζητήματα ασφάλειας για τους πεζούς, το νέο πεζοδρόμιο αναμένεται να συμβάλλει στην αποσυμφόρηση της κίνησης και στην αποφυγή του συνωστισμού που παρατηρείται στην περιοχή ειδικά κατά τους θερινούς μήνες.

Σημειώνεται ότι στο εν λόγω πεζοδρόμιο υπάρχει πρόβλεψη για την διέλευση των ΑΜΕΑ και ειδικός διάδρομος έλξης αποσκευών για την αποσόβηση του θορύβου.

Στο καινούργιο πεζοδρόμιο πλάτους περίπου 2 μέτρων και ύψους σχεδόν 20 εκατοστών, θα υπάρχουν 4 ράμπες, 2 στο κέντρο στην είσοδο του νέου λιμανιού και 2 στις δύο πλευρές του. Με την ολοκλήρωση του έργου, το κιγκλίδωμα περίφραξης θα μεταφερθεί κατά 2 μέτρα πιο μέσα και στη θέση του θα τοποθετηθεί ένα πιο χαμηλό νέο κιγκλίδωμα το οποίο θα οριοθετεί το πεζοδρόμιο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos