Πάρος: Άνοιξε η πλατφόρμα εμβολιασμού στο νησί!

13 Μαϊος 2021 11:45

Άνοιξε το πρωί της Πέμπτης 13 Μαiου η πλατφόρμα για το κλείσιμο ραντεβού των πολιτών για να εμβολιαστούν ενάντια στην νόσο covid – 19, στο νησί της Πάρου.

Σημειώνεται, ότι όσοι πολίτες άνω των 18 ετών στην Πάρο επιθυμούν να εμβολιαστούν, θα πρέπει να κλείσουν το ραντεβού τους ενώ εξυπακούεται ότι πλέον δεν θα είναι αναγκαίο να μεταβούν σε άλλα νησιά για να επισπεύσουν τον εμβολιασμό τους, όπως γινόταν σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι σήμερα.

Το άνοιγμα της πλατφόρμας εντάσσεται στην επιχείρηση καθολικού εμβολιασμού των νησιωτών «Γαλάζια Ελευθερία» η οποία ανακοινώθηκε προ ολίγων ημερών από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Ο εμβολιασμός στην Πάρο και σε 18 ακόμη νησιά, θα είναι καθολικός, οριζόντιος για όλους ανεξαιρέτως, χωρίς ηλικιακά κριτήρια. Θα γίνεται με το μονοδοσικό εμβόλιο της εταιρείας Johnson & Johnson.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

Ο Δήμος Πάρου ενημερώνει ότι από σήμερα όλοι οι κάτοικοι της Πάρου, ανεξαρτήτως ηλικίας, μπορούν πλέον να κλείνουν το ραντεβού για τον εμβολιασμό τους.
Το ραντεβού κλείνεται μέσω:

1. της πλατφόρμας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://emvolio.gov.gr
2. ΚΕΠ
3. οποιουδήποτε φαρμακείου

Ο εμβολιασμός ξεκινά από τη Δευτέρα 17 Μαϊου 2021 και γίνεται με το εμβόλιο της Johnson & Johnson που απαιτεί μία μόνο δόση ώστε να επιτευχθεί ταχέως το τείχος ανοσίας στο νησί.
Υπενθυμίζεται ότι πρώτος ο Δήμος Πάρου αιτήθηκε τον άμεσο και οριζόντιο εμβολιασμό του πληθυσμού του νησιού, ως εκ τούτου η σημερινή εξέλιξη δικαιολογεί τις προσπάθειές μας και μας καθιστά ιδιαίτερα αισιόδοξους.

Καλούμε το σύνολο του ενήλικου πληθυσμού να εμβολιαστεί μαζικά ώστε να διασφαλίσουμε μια ασφαλή και υγιή καλοκαιρινή περίοδο, απαλλαγμένοι από τον ιό και τα όσα προβλήματα αυτός επέφερε σε όλους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos