Πάρος: Αισιοδοξία για τον τουρισμό στο νησί μετά την επίσημη «πρώτη» των ελεύθερων μετακινήσεων…

15 Μαϊος 2021 20:48

Από την Παρασκευή 14 Μαΐου, απελευθερώθηκαν μετά από αρκετούς μήνες οι ακτοπλοϊκές «Green Pass» μετακινήσεις προς τα νησιά, τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αποσόβηση της διασποράς του κορωνοϊού. Επομένως, το πρώτο ελεύθερο Σαββατοκύριακο είναι εδώ, και οι ταξιδιώτες επίσης!

Στην Πάρο, λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου, κατέπλευσε στο νησί από τον Πειραιά το πρώτο πλοίο του Σαββατοκύριακου, το Blue Star Delos, το οποίο αποβίβασε αρκετό κόσμο δίνοντας το τόνο μιας ζωηρής εικόνας στο λιμάνι της Παροικίας.

Το αρκετά ενθαρρυντικό μήνυμα της επίσημης αυτής ελεύθερης «πρώτης» στα ταξίδια με πλοίο, είναι το γεγονός ότι στην Πάρο αποβιβάστηκε ένα μεγάλο μέρος των συνολικών ταξιδιωτών και μάλιστα, σε επιτρεπόμενες συνθήκες ακτοπλοϊκής πληρότητας της τάξης του 85%!

Η διαπίστωση αυτή, όπως είναι εύλογο εκπέμπει αισιόδοξα μηνύματα για το παριανό τουριστικό καλοκαίρι που όλοι ευελπιστούν να είναι καλύτερο από το περσινό και όλοι εύχονται να κυλήσει ομαλά και με τη μέγιστη υγειονομική ασφάλεια για όλους, κατοίκους και επισκέπτες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos