Πάρος: Προχωρούν οι εμβολιασμοί – 24 κρούσματα το τελευταίο 11ήμερο…

17 Μαϊος 2021 20:25

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η διαδικασία των εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας της Πάρου.

Σήμερα μάλιστα Δευτέρα 17 Μαΐου, ξεκίνησε και η επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» η οποία με τον καθολικό εμβολιασμό του πληθυσμού μέχρι τα τέλη Ιουνίου, σκοπεύει να θωρακίσει υγειονομικά κατοίκους και επισκέπτες ενόψει της θερινής τουριστικής σεζόν.

Μέχρι το Σάββατο 15/5 είχαν πραγματοποιηθεί στην Πάρο 5.251 εμβολιασμοί πολιτών εκ των οποίων, 3.210 είχαν λάβει την πρώτη δόση και 2042 και τη δεύτερη.

Οι εμβολιασμοί προχωρούν και οπωσδήποτε η διαδικασία τους θα «τρέξει» μέσα στο υπόλοιπο του μήνα Μαΐου και κατά τον Ιούνιο, σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο «Γαλάζια Ελευθερία».

Ωστόσο, αυτή την περίοδο ειδικά, χρειάζεται από όλους ιδιαίτερη προσοχή. Ο ιός είναι εδώ και τα κρούσματα των νοσούντων από Covid – 19 που σημειώνονται σε καθημερινή βάση, δυστυχώς μας το υπενθυμίζουν.

Το τελευταίο 11ήμερο στην Πάρο καταγράφηκαν 24 κρούσματα κορωνοϊού. Η τήρηση των ισχυόντων υγειονομικών μέτρων λοιπόν και η επαγρύπνηση, αποτελούν την ενδεδειγμένη συμπεριφορά όλων, για την αποφυγή διασποράς της νόσου, ειδικά τώρα, μια ανάσα πριν το παριανό τουριστικό καλοκαίρι.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos