Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό το ράλι εμβολιασμών στην Πάρο και στις Κυκλάδες…

20 Μαϊος 2021 14:37

Σε αγώνα δρόμου έχουν αποδυθεί οι υγειονομικές μονάδες στα νησιά των Κυκλάδων προκειμένου να χτίσουν το απαραίτητο τείχος ανοσίας με τον εμβολιασμό του πληθυσμού των νησιωτών ενόψει της τουριστικής περιόδου και της υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας που επιβάλλεται να υπάρξει, για λόγους δημόσιας υγείας και απρόσκοπτης τουριστικής οικονομικής δραστηριότητας.

Καθολική και οριζόντια, χωρίς ηλικιακή προτεραιότητα είναι πλέον η εμβολιαστική κάλυψη στο πλαίσιο της επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία» η οποία «τρέχει» ήδη από την Δευτέρα 17 Μαίου επισπεύδοντας κατά πολύ τους εμβολιασμούς των νησιωτικών πληθυσμών.

Στην Π.Ε. Πάρου τώρα, οι εμβολιασμοί έχουν ξεπεράσει τις 6.000! Και συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων η πορεία τους έχει ως εξής:

Στην Π.Ε Μήλου προσεγγίζουν τις 11.000, στην Π.Ε. Νάξου τις 9.500, στην Π.Ε. Σύρου οι εμβολιασμοί που έχουν γίνει είναι κατά προσέγγιση 9.200, στην Π.Ε. Άνδρου 6.000, στην Π.Ε. Τήνου 5.300, στην Π.Ε. Κέας – Κύθνου 5.000, στην Π.Ε. Μυκόνου 4.000 και στην Π.Ε. Θήρας 11.500.

Συνολικά τώρα, οι εμβολιασμοί που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στα Κυκλαδονήσια, αγγίζουν περίπου τις 70.000!

Λαμβάνοντας τώρα υπόψη τον αριθμό του συνολικού πληθυσμού στα νησιά των Κυκλάδων, συμπεραίνουμε ότι ο μισός δρόμος προς την πολυπόθητη «ελευθερία» και την κανονικότητα έχει διανυθεί ενώ απομένει ακόμα ένας περίπου μήνας, μέχρι τα τέλη Ιουνίου, για να ολοκληρωθεί η επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» ώστε να έχει επιτευχθεί ο καθολικός εμβολιασμός των Κυκλαδιτών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos