Επιστολή διαμαρτυρίας Γονέων 1ου Νηπιαγωγείου Παροικίας-Πάρου

24 Μαϊος 2021 17:31

Με το άνοιγμα των σχολείων στις 10/5/21 το 1ο Νηπιαγωγείο Παροικίας Πάρου βρέθηκε αναπάντεχα να αντιμετωπίζει προβλήματα λειτουργίας χωρίς το ίδιο να ευθύνεται.

Συγκεκριμένα, η αναπληρώτρια νηπιαγωγός του 2ου τμήματος του 1ου Νηπιαγωγείου Παροικίας Πάρου, με απόφαση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων στις 6/5/21, τοποθετείται στο 2ο Νηπιαγωγείο Παροικίας Πάρου από τις 10/5/21.

Εκφράζουμε έντονα την διαμαρτυρία μας και την δυσαρέσκεια μας διότι η απόφαση αυτή είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή λειτουργίας του ολοημέρου τμήματος του σχολείου μας, στο οποίο φοιτούν 13 νήπια/προνήπια, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στους γονείς που εργάζονται με ωράριο από 8.00πμ. έως στις 16:00μμ. και δεν είναι σε θέση να φεύγουν από την εργασία τους και να φροντίζουν τα παιδιά τους.

Έπειτα από ενημέρωση του προβλήματος μας στον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων και στην Διευθύντρια Περιφερικής Εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου ,αναμένουμε άμεσα τις δικές τους ενέργειες.

Ο Σύλλογος Γονέων 1ου Νηπιαγωγείου Παροικίας-Πάρου .

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos