Πάρος: Nεότερα στοιχεία για την υπόθεση έντασης μεταξύ Ρομά και Αστυνομίας στο νησί…

25 Μαϊος 2021 18:37

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως και αφορούν στην υπόθεση έντασης μεταξύ ομάδας Ρομά και αστυνομικών οργάνων στο Α.Τ. της Παροικίας τη Δευτέρα 24 Μαiου, οι νεότερες πληροφορίες είναι οι εξής:

Οι αστυνομικοί προέβησαν σε έλεγχο μετά από καταγγελία γυναίκας ότι είχε δεχτεί παρενόχληση από Ρομά που κατασκήνωναν αυθαίρετα σε πάρκινγκ σε γνωστή περιοχή της Παροικίας.

Κατά τον έλεγχο των αστυνομικών, διαπιστώθηκαν παραβάσεις, βεβαιώθηκαν πρόστιμα και έγινε προσαγωγή και κατόπιν σύλληψη δύο ατόμων στο Α.Τ. Ένταση προκλήθηκε όταν ομόφυλοι των δύο προσαχθέντων συγκεντρώθηκαν στο Α.Τ. διαμαρτυρόμενοι για τις προσαγωγές και συλλήψεις. Σχηματίστηκε δικογραφία, ωστόσο το πρωί της Τρίτης 25 Μαiου, με εντολή εισαγγελέα οι συλληφθέντες αφέθησαν ελεύθεροι.

Είναι γεγονός, ότι το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών και των επισκεπτών της Πάρου, ενόψει μάλιστα της θερινής τουριστικής περιόδου μέσα στην οποία το νησί θα πολλαπλασιάσει τον πληθυσμό του, αποτελεί ύψιστη αποστολή των αστυνομικών οργάνων και του Διοικητή του Α.Τ.
Με όσα μέσα διαθέτουν οι αστυνομικές αρχές του νησιού, καλούνται να δράσουν για να πατάξουν κάθε μορφής παραβατικότητα προστατεύοντας κατοίκους και τουρίστες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos