Πάρος: Άναψε «φωτιές» το reality show που γυρίζεται στην Πάρο! – Νομική αντιπαράθεση μετά από καταγγελία...

28 Μαϊος 2021 21:08

Όπως το psts.gr σας είχε ενημερώσει πριν από λίγο καιρό, ένα δημοφιλές παιχνίδι reality γερμανικής παραγωγής, ξεκίνησε να γυρίζεται στην Πάρο σε υπερπολυτελή, χλιδάτη βίλα του νησιού με βασικό concept τα ερωτικά «ταιριάσματα» ανάμεσα 20 παίκτες, άνδρες και γυναίκες.

«Are You the One?» είναι ο τίτλος του παιχνιδιού, η προηγούμενη εκδοχή του οποίου είχε γυριστεί τον Οκτώβριο του 2020 και πάλι στην Πάρο, «ταξιδεύοντας» τις ομορφιές του νησιού στο εξωτερικό όταν προβλήθηκε τηλεοπτικά τον Ιανουάριο του 2021 στο γερμανικό κανάλι RTL.

Τι συνέβη όμως αυτή τη φορά και το εν λόγω παιχνίδι άναψε «φωτιές» πυροδοτώντας μια νομική αντιπαράθεση που πήρε έκταση εντός και εκτός Πάρου;

Σύμφωνα με καταγγελία ιδιοκτήτη ακινήτου που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη βίλα που γυρίζεται το reality ο οποίος εκπροσωπείται από τη δικηγορική εταιρεία του κ. Ν. Αγαπηνού, τα γυρίσματα του show προκαλούν όχληση τόσο για το άσεμνο περιεχόμενό τους καθώς περιλαμβάνουν ερωτοτροπίες, όσο και για μια σωρεία άλλων παραβάσεων, πολεοδομικών, υγειονομικών, ηχορύπανσης και πλείστων άλλων διατάξεων της νομοθεσία μας.

Από την άλλη πλευρά, ο δικηγόρος κ. Κ. Φιφλής ο οποίος εκπροσωπεί και το Δήμο, υποστηρίζει ότι από νομικής πλευράς καμία παράβαση δεν έχει γίνει αλλά ούτε και το παιχνίδι προκαλεί με το υποτιθέμενο άσεμνο περιεχόμενό του. Ο κ. Φιφλής επισημαίνει ότι μια ιδιωτική επί της ουσίας διαφορά μεταξύ δύο γειτόνων μεγεθύνθηκε, πήρε έκταση εντός και εκτός Πάρου με αποτέλεσμα τη δυσφήμηση του νησιού.

Ενός νησιού που τα τελευταία χρόνια αποτελεί δημοφιλή κινηματογραφικό προορισμό, γεγονός που προσπορίζει τεράστια οφέλη στην προβολή και στην τουριστική του προώθηση εντός και εκτός Ελλάδας.

Εξάλλου, είναι ηλίου φαεινότερο ότι και τα άμεσα οφέλη στην τοπική οικονομία της Πάρου και μάλιστα στην δύσκολη covid εποχή που διανύουμε είναι πολλά. Πλήθος ατόμων, συντελεστές, και ένας ολόκληρος κόσμος που εμπλέκεται στις παραγωγές, «κινεί» την οικονομική δραστηριότητα στο νησί, πέρα φυσικά από την δωρεάν διαφήμιση του τόπου όμορφες εικόνες του οποίου «ταξιδεύουν» όπου κι αν οι παραγωγές προβάλλονται.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos