Η Κιβωτός του Κόσμου σε Πάρο και Αντίπαρο!!!

29 Μαϊος 2021 01:14
"Η αγάπη σ' ένα χαμόγελο παιδιού, μας ομορφαίνει και γλυκαίνει την ψυχή μας. Σαν μία λάμψη όπως ο φάρος του νησιού, ορίζοντες να ανοίγει στη ζωή μας. Την ευτυχία πάντοτε μεσ' στη ζωή, μας τη χαρίζουν οι μικρές καλές στιγμές μας, μία φιλία, ένα χαμόγελο γλυκό, μια προσμονή, μια σκέψη τρελή σαν σε όνειρό μας"
Και πώς θα ήταν δυνατόν να αντισταθούμε σε αυτά τα γλυκά χαμόγελα; Σε αυτά τα γλυκά προσωπάκια...; Στους μικρούς αυτούς ήρωες - πρωταγωνιστές της ζωής;
Πώς θα ήταν δυνατόν να μην αντικρίσουμε αυτά τα αγγελικά χαμόγελα; Η αγάπη αυτή είναι που μας ομορφαίνει τη ζωή. Αυτές οι μικρές στιγμές μαζί τους είναι που μας γεμίζουν την καρδιά με αγάπη.
Η δική σας αγάπη όμως είναι αυτή που μας δίνει το νέο φτερούγισμα για να πετάξουμε για άλλη μία χρονιά στο δικό μας "παραμύθι". Ένα παραμύθι που ζούμε εδώ και επτά συνεχόμενα χρόνια.
...."Η αγάπη χωρίς αντάλλαγμα μπορεί, τα πάντα στη ζωή να υπομένει και να γελάει και να πονάει και να μπορεί
να συγχωρεί, να προχωρεί, να περιμένει. Αλήθεια αξίζει σ' αυτή τη ζωή, να αγαπάς και να σ' αγαπάνε, να εκτιμάς την κάθε στιγμή
που εσύ γελάς ενώ άλλοι πονάνε.".....
Χάρη λοιπόν στη δική σας ανιδιοτελή αγάπη, εμείς στις Νεανικές Συντροφιές Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Καλλινίκου, ετοιμαζόμαστε για έβδομη συνεχή χρονιά (2016-2022), να φιλοξενήσουμε και πάλι τα γλυκά παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου με τους παιδαγωγούς και συνοδούς τους στα νησιά μας και συγκεκριμένα, τριάντα (30) παιδιά, από 28 Ιουνίου μέχρι και 5 Ιουλίου 2021.
Το ξενοδοχείο "ΑΙΓΑΙΟΝ" για άλλη μία φορά, ως ο πολυτιμότερος στυλοβάτης της προσπάθειας αυτής, είναι έτοιμο να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει τα παιδιά.
Με τις δικές σας προσφορές αγάπης και με τη διάθεση των πασχαλινών λαμπάδων, έχουμε εξασφαλίσει για πρώτη φορά τα έξοδα για τα εισιτήρια των πλοίων.
Δίπλα μας πάντα το ANEMOMYLOS TRAVEL του κ. Καρποδίνη για τις καθημερινές μεταφορές των παιδιών.
Και τώρα, ήρθε η ώρα να σχεδιάσουμε το καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών, όσον αφορά στις δραστηριότητες, στην ψυχαγωγία, στα γεύματα και στα δώρα τους. Και όπως κάθε χρόνο, αυτό το αφήνουμε σε εσάς, εσάς που αγκαλιάσατε αυτή τη δράση από την πρώτη στιγμή, γιατί η δική σας η αγάπη είναι αυτή που χωρίς αντάλλαγμα μπορεί στη ζωή τα πάντα να ομορφαίνει.
Κανείς μας δεν περίμενε αυτό που καταφέραμε πέρυσι, κανείς μας ακόμα περισσότερο δεν περίμενε ότι θα τα καταφέρναμε και φέτος. Ο θησαυρός της γης όμως, είναι αυτό που εμείς έχουμε, είναι η αγάπη μας για αυτά τα παιδιά. Για όλα τα παιδιά του κόσμου. Και αυτή η αγάπη είναι που σαν βράχος σπάει κάθε κύμα της φουρτουνιασμένης θάλασσάς μας και οδηγεί αυτό το μικρό μας πλοιάριο της αγάπης, πλάι στη μεγάλο υπερωκεάνιο της Κιβωτού του Κόσμου.
Και έτοιμοι πλέον.... σε ένα ακριβώς μήνα από σήμερα. Να ανοίξει ο καταπέλτης του πλοίου και να χαθούμε στις αγκαλιές αυτών των παιδιών....να ταξιδέψουμε με τα χαμόγελά τους....να γαληνέψουν οι καρδιές μας με την αγάπη τους....
Γιατί πολύ απλά....."μόνο αγάπη χρειάζεται η ζωή μας ...κι όλα τα ξεπερνά!!! "

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos