Υφυπουργός Παιδείας από Πάρο: «Ευαισθησία στην ειδική αγωγή και συμπεριληπτική εκπαίδευση για όλους…» (Βίντεο)

01 Ιουνίου 2021 17:58

Την Πάρο και συγκεκριμένα τις Καμάρες επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 1/6 η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Ζέττα Μακρή για να εγκαινιάσει το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Πάρου.

Η Υφυπουργός, μίλησε στην κάμερα του psts.gr, εκφράζοντας τη χαρά και την τιμή της για το γεγονός ότι εγκαινιάζει το πρώτο ειδικό σχολείο του νησιού, ευχαριστώντας παράλληλα τους συμμετέχοντες και τους παρόντες στην εκδήλωση.

Η κα. Μακρή, τονίζοντας την ευαισθησία της πολιτείας στην ειδική αγωγή που έχει ως στόχο την ισότιμη συμμετοχή, εκπαίδευση και κατάρτιση των παιδιών με ειδικές μαθησιακές ανάγκες, επισήμανε την έμφαση που έχει δοθεί σε αυτό το κομμάτι της εκπαίδευσης.

Αναφέρθηκε επίσης στα προσεχή εργαστήρια δεξιοτήτων της συμπεριληπτικής εκπαίδευσης τα οποία θα θέσουν ένα νέο εκπαιδευτικό πλαίσιο όπου όλα τα παιδιά θα μπορούν να αναπτυχθούν ανάλογα με τις ικανότητες, τις δυνατότητες και τα ταλέντα τους. Η δήλωση της Υφυπουργού:

paros arxiki 740x190

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos