Πάρος: Λένε πως ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια αλλά η πεποίθηση της γνώσης

20 Ιουνίου 2021 20:08

Λένε πως ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια αλλά η πεποίθηση της γνώσης.

Και πως να έχουν άδικο όταν ακόμα και στη δική μας μικρή κοινωνία το ζούμε καθημερινά όταν ο ξερολισμος σπάει τα κοντέρ σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής και οικονομικής ζωης του νησιού. Το ζούμε με τοΣΒΑΚοπου κάποιοι έσπευσαν να παραμερίσουν τους ειδικούς για να πουν τη δική τους παρόλα κατά πως το κατάλαβαν η και κατά πως τους βόλευε.

Το ζούμε με το γερμανικό ρηαλιτυ που ενώ το βλέπουν εκατομμύρια Γερμανοί κάποιοι θεοσεβουμενοι Παριανοί έσπευσαν να .. προσβληθούν πριν καν καταλάβουν περί τίνος επρόκειτο και στην αφέλεια τους έγιναν Δούρειοι Ίπποι επιχειρηματικών συμφερόντων και συγκρουσεων
Το ζήσαμε και με το διαφημιστικό μιας εταιρίας ποτών που ενώ θα αναδείκνυε σε όλο τον κόσμο το νησί έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν ως αποικιοκρατική εισβολή λες και επρόκειτο να γίνει απόβαση για κατοχή.Και όχι μόνο αγνόησαν τη συνεισφορά στην παγκόσμια προβολή της

Πάρου ξεπετάχτηκε και από το πουθενά κάποια κυρία της αντιπολίτευσης που ανέλαβε την εκστρατεία κατά των...αποικιοκρατών για λογαριασμό όλων των υπολοίπων που έχουν την ίδια αντιαναπτυξιακη ιδεοληψία που μάχεται ότι έχει να κάνει με την επιχειρηματικότητα.
Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό δεν κατάλαβε η αφελής ότι το παιχνίδι με τον Αντιδήμαρχο ήταν προσχεδιασμένο με τον ίδιο τον Δήμαρχο για να τηρηθούν οι νόμοι και οι διαδικασίες.

Δυστυχώς στη δυσμοιρη κοινωνία μας επιβεβαιώνεται για μια φορά το: perception is stronger than reality

Γιώργος Μανίκας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos